Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primarul comunei Slobozia Conachi, unde 700 de locuinţe au fost afectate de inundaţii: "Eu, ce a depins pentru localitate la mine, mi-am făcut datoria"

Inundaţiile, care lovesc judeţul Galaţi pentru a treia oară în ultimii 17 ani, au afectat aproximativ 80% din localitatea Slobozia Conachi, viiturile intrând în aproximativ 700 de locuinţe. Primarul localităţii, Emil Dragomir, susţine că a făcut tot ce a depins de el şi că a primit şi ajutor pentru a preveni situaţia. Întrebat dacă există un proiect concret pentru ca astfel de inundaţii să nu se repete, edilul a răspuns: "Eu cred că numai Dumnezeu poate să ne spună dacă se întâmplă ceva sau nu se mai întâmplă. Eu de unde să ştiu ce se întâmplă peste noapte sau peste zi?", informează news.ro.

de Redactia Observator

la 14.09.2024 , 16:31

Primarul comunei Slobozia Conachi, unde 700 de locuinţe au fost afectate de inundaţii: "Eu, ce a depins pentru localitate la mine, mi-am făcut datoria" - viata-libera.ro

Primarul comunei gălăţene Slobozia Conachi, Emil Dragomir, afirmă că în localitate sunt aproximativ 700 de locuinţe şi 3.300 de persoane afectate de inundaţii. Edilul spune că inundaţiile au afectat "aproape 80% din localitate". El precizează că a cerut şi a primit ajutor de la Apele Române pentru a decolmata.

Primarul spune că a făcut tot ce a depins de el pentru a asigura protecţia oamenilor

”De nouă luni de zile, eu lucrez la decolmatare de la Piscu până la Cuza Vodă. Nu s-a făcut la Cuza şi la Pechea, din cauza aceasta a venit apa foarte mult şi s-a dispersat între localităţi. (...) În 2007, 2123 tot aici am fost cu toţii. Ajutor am avut. Nu s-a putut decolmata de pe o zi pe alta. Vă daţi seama că vorbim 23 de kilometri numai Slobozia şi Izvoarele, urma Cuza Vodă şi Pechea”, a declarat primarul.

Articolul continuă după reclamă

Întrebat dacă există un proiect concret pentru ca astfel de inundaţii să nu se repete, edilul a răspuns: ”Eu cred că numai Dumnezeu poate să ne spună dacă se întâmplă ceva sau nu se mai întâmplă. Eu de unde să ştiu ce se întâmplă peste noapte sau peste zi? Eu ce a depins pentru localitate la mine, eu mi-am făcut datoria şi tot ce vedeţi aici sunt făcute pe timpul mandatului meu. Iar de alte proiecte nu ştiu, nu cunosc mai departe ce s-a întâmplat”.

El susţine că localitatea Slobozia Conachi este comuna "cea mai joasă", iar "toate gunoaiele" care vin din amonte ajung în comună.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri sociale » Primarul comunei Slobozia Conachi, unde 700 de locuinţe au fost afectate de inundaţii: "Eu, ce a depins pentru localitate la mine, mi-am făcut datoria"