Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Inundații Galați. Premierul Marcel Ciolacu a ajuns în comuna Slobozia Conachi. Localnicii, disperați: "Sunt prea bătrână pentru aşa ceva”

Inundații Galați. Premierul Marcel Ciolacu a ajuns, sâmbătă după amiază, în comuna Slobozia Conachi din judeţul Galaţi, grav afectată de inundaţii. El a vorbit cu oamenii din comuna din care zeci de familii au fost evacuate din calea apelor. „Sunt prea bătrână pentru aşa ceva. Ajutaţi-ne, că nu mai putem!”, i-a spus o femeie, plângând, premierului, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 14.09.2024 , 15:53

Inundații Galați. Premierul Marcel Ciolacu a ajuns în comuna Slobozia Conachi. Localnicii, disperați Inundații Galați. Premierul Marcel Ciolacu a ajuns în comuna Slobozia Conachi. Localnicii, disperați

Marcel Ciolacu este însoţit, la Slobozia Conachi, de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, de ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, de ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, dar şi de reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Inundații Galați. Ciolacu a ajuns în comuna Slobozia Conachi

 El a mers pe străzi, printre oameni şi a intrat în unele dintre locuinţele afectate

Articolul continuă după reclamă

„Sunt prea bătrână pentru aşa ceva. Ajutaţi-ne, că nu mai putem!”, i-a spus primului ministru o femeie, plângând.

Sâmbătă, premierul Marcel Ciolacu avea un program care includea activităţi politice şi guvernamentale în Botoşani. Acesta a anulat programul de la Botoşani pentru a merge la Galaţi, judeţ afectat de inundaţii despre care localnicii spun că sunt fără precdent.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Inundații Galați. Premierul Marcel Ciolacu a ajuns în comuna Slobozia Conachi. Localnicii, disperați: "Sunt prea bătrână pentru aşa ceva”