Antena Meniu Search
x

Primăvară înainte de Crăciun. Prognoza pentru începutul săptămânii

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, vremea va fi mult mai caldă decât este normal pentru această perioadă

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, vremea va fi mult mai caldă decât este normal pentru această perioadă

LUNI

ÎN ŢARĂ

Valorile de temperatură vor fi mult mai ridicate decât cele obişnuite în ultima decadă a lunii decembrie în aproape toată ţara, dar cu precădere în regiunile sudice şi în zonele de deal şi de munte. În zonele joase din vest şi centru va fi nebulozitate joasă şi ceaţă care, pe areale restrânse, vor persista şi pe timpul zilei şi se pot asocia izolat cu burniţă. În a doua parte a nopţii în Maramureş local va ploua, iar în nordul Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ceaţa se va semnala local dimineaţa şi noaptea, în special în zonele joase din Moldova. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2...3 grade în zonele cu ceaţă persistentă din Transilvania şi 15...16 grade în dealurile Olteniei şi ale Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse între -5 şi 5 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

MARȚI

La Bucuresti: Va fi în continuare o vreme mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul valorii de 12 grade şi o minimă de 0...2 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Primăvară înainte de Crăciun. Prognoza pentru începutul săptămânii