Antena Meniu Search
x

Video Primele concluzii după ce o femeie ar fi fost bătută de un poliţist, pentru că nu purta mască, în Arad

Încă un caz revoltător în care sunt implicaţi poliţişti. O femeie din Arad susţine, iar martorii confirmă, că a fost bătută de un agent până la leşin. Apoi a fost lăsată inconştientă la marginea drumului. Poliţistul i-ar fi reproşat că nu purta mască, deşi nici el nu ar fi avut. Ministrul de Interne promite curăţenie în poliţie. Imaginile filmate de localnici şi mărturia victimei au puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 13.05.2021, 20:22

Vezi și

Mai mulţi oameni încearcă să o aducă la viaţă pe femeia căzută pe asfalt. Localnicii îi dau palme şi o stropesc cu apă şi oţet. Martorii spun că femeia a leşinat după ce un poliţist a bătut-o şi a bruscat-o. 

"Am zis: Ioană, Ioană, ce-i baiul. A zis: O Doamne, că m-a bătut Poliţia". 

Ciprian Ciprian: "A bătut-o poliţia de la Sebiş, a bătut-o aici, a leşinat pe drum, nu ştiu ce a făcut, numai am venit la salvare, a leşinat aici, în drum".

Ioana Onaga venea de la o vecină, cu o pungă de porumb, pe bicicletă, când a fost văzută de un echipaj aflat într-o maşină de poliţie. 

Pe acelaşi subiect

Ioana Onaga, victimă: "A ieşit un poliţist şi-a strigat după mine că unde e masca. Am făcut aşa, cu capul, că n-am mască, că vorbeam la telefon şi cu o mână ţineam bicicleta şi-atunci a venit în spatele meu şi m-a prins şi m-a luat de gât şi m-a aruncat jos. Zice care au mai văzut că m-a lovit şi cu piciorul. N-am mai văzut, n-am mai ştiut de mine".

Diana Ţăran, noră: "A strâns-o de gât, i-a dat cu picioarele, cu pumnii". 

Poliţistul bătăuş, şi el fără mască

Fiul femeii: - "Aici a dat cu ea jos.

Şi porumbul de unde e?

L-a avut într-o plasă.

Culmea, nici poliţistul agresor nu ar fi avut mască".

Ioana Onaga, victimă: "Eu am văzut că nu avea mască".

Femeia îşi mai aminteşte că un alt agent s-a dat jos din maşină şi i-a spus colegului său să o lase în pac. Apoi nu mai ştie ce s a întâmplat pentru că a leşinat din nou. 

"Eu am strigat: Mă, mă, dă-i baiul! El s-a dus!"

"Oamenii au sunat la 112, greşeala lor a fost că au spus că o doamnă a fost bătută de un poliţist şi la 30 de telefoane nu au trimis pe nimeni".

S-a demarat o anchetă

La Poliţia din Sebiş, a început o anchetă. S-a tras deja o primă concluzie. 

Agent- şef Claudia Iuga, IPJ Arad: "Din declaraţiile mai multor persoane aflate la faţa locului, până în acest moment, cele sesizate nu se confirmă, cercetările fiind continuate".

Ministrul de Interne face o promisiune. Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne: "Am demarat cercetările şi nu vom ezita să facem curăţenie în propria ogradă aşa cum am făcut şi la Secţia 16".

În ultimele lunii, au fost mai multe multe misiuni revolttăare ale agenţilor. Scandalul de la secţia 16, dar şi uciderea în bătaie a unui bărbat din Piteşti. 

Femeia din Arad şi-a scos certificat medico-legal şi a depus plângere la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Primele concluzii după ce o femeie ar fi fost bătută de un poliţist, pentru că nu purta mască, în Arad