Antena Meniu Search
x

Video Anchetă în Arad după ce o femeie ar fi fost bătută de un poliţist, pentru că nu purta mască: "O leșinat aici în drum!"

Poliţia din Arad face verificări după ce un poliţist ar fi bătut o femeie din localitatea Buteni, pentru că nu purta mască. Agentul este acuzat că ar fi lăsat-o pe arădeancă inconștientă pe stradă, fiind luată de o ambulanță și dusă la spitalul din Ineu.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.05.2021, 09:34

Anchetă în Arad după ce o femeie ar fi fost bătută de un poliţist, pentru că nu purta mască - capturi video Facebook

Miercuri, un apel la 112 anunţa că pe raza localității Buteni o femeie este agresată de polițiști.

"Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti. La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere", a transmis IPJ Arad în noaptea de miercuri spre joi.

Femeia ar fi fost lovită, apoi abandonată inconștientă în mijlocul drumului

Potrivit martorilor, citaţi de criticarad.ro, femeia de 50 de ani, care nu purta mască, ar fi fost luată la întrebări de un polițist, care, ulterior, ar fi lovit-o pe arădeancă, lăsând-o inconștientă în mijlocul drumului și părăsind locul faptei. Oripilaţi, cei care au văzut scena, au sunat la 112.

O înregistrare postată pe Facebook o arată pe femeie leşinată pe stradă, în timp ce mai mulţi localnici încearcă să o ajute.

Într-o altă filmare, arădeanca este luată cu targa și transportată la ambulanță de un echipaj SMURD.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ambele materiale video, martorii spun că "Poliția de la Sebiș a bătut-o" pentru că "a prins-o pe drum fără mască".

"Omoară oamenii poliția! A bătut-o poliția de la Sebiș, o leșinat aici în drum, o prins-o în drum fără mască", se aude o femeie în înregistrare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Anchetă în Arad după ce o femeie ar fi fost bătută de un poliţist, pentru că nu purta mască: "O leșinat aici în drum!"