Antena Meniu Search
x

Video Noi detalii în cazul polițiștilor acuzați că au bătut o femeie, în Arad. Cum se apără oamenii legii

Este anchetă la Poliţia din Arad, după ce un agent a fost acuzat că a lovit o femeie pentru că nu purta mască pe stradă. Incidentul a fost filmat de trecători.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 13.05.2021, 13:59

Vezi și

A bătut-o, a leşinat pe drum.

Nu ştiu ce a făcut. Acum am venit aici, la salvare

Martorii spun că femeia, în vârstă de 50 de ani ar fi fost lăsată inconştientă pe şosea. Oamenii au sunat la 112 şi o ambulanţă a transportat-o pe victimă la spital. 

După ce a primit îngrijiri medicale a refuzat însă internarea. 

Pe acelaşi subiect

Iulia Pop, reporter Observator: "Imaginile care au apărut în spațiul public cu incidentul din localitatea Buteni au declnșat o anchetă la IPJ Arad. Sunt martori care povestesc că femeia a fost bătută de polițiști până a leșinat, pentru că nu purta mască.

A fost imediat preluată de un echipaj SMURD și transportată inițial la Spitalul din Ineu, unde a refuzat examinare medicală și internarea și a cerut să fie dusă la Spitalul din Arad, însă și acolo a procedat la fel. Potrivit unor surse, echipajul medical sosit de urgență la fața locului a monitorizat funcțiile vitale ale femeii, însă toate erau în parametri normali".

Femeia i-ar fi înjurat pe polițiști

Două persoane au fost audiate deja în acest caz, alături de șefii Poliției rurale și din Sebiș. 

Iulia Pop, reporter Observator: "Cu toții infirmă varianta în care femeia a fost bătută de polițiști. Aceștia au povestit că doar i s-a atras atenția că nu poartă mască, lucru ce ar fi enervat-o teribil astfel că a început să le adreseze oamenilor legii injurii. De aici și până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas. Până în acest moment, nu a fost depusă nicio plângere".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Noi detalii în cazul polițiștilor acuzați că au bătut o femeie, în Arad. Cum se apără oamenii legii