Video

Noi detalii în cazul polițiștilor acuzați că au bătut o femeie, în Arad. Cum se apără oamenii legii

De Iulia Pop.
Publicat: 13.05.2021, 13:55.
Actualizat: 13.05.2021, 13:59

Este anchetă la Poliţia din Arad, după ce un agent a fost acuzat că a lovit o femeie pentru că nu purta mască pe stradă. Incidentul a fost filmat de trecători.

A bătut-o, a leşinat pe drum.
Nu ştiu ce a făcut. Acum am venit aici, la salvare

Martorii spun că femeia, în vârstă de 50 de ani ar fi fost lăsată inconştientă pe şosea. Oamenii au sunat la 112 şi o ambulanţă a transportat-o pe victimă la spital.

După ce a primit îngrijiri medicale a refuzat însă internarea.

Citește și:

Iulia Pop, reporter Observator: "Imaginile care au apărut în spațiul public cu incidentul din localitatea Buteni au declnșat o anchetă la IPJ Arad. Sunt martori care povestesc că femeia a fost bătută de polițiști până a leșinat, pentru că nu purta mască.

A fost imediat preluată de un echipaj SMURD și transportată inițial la Spitalul din Ineu, unde a refuzat examinare medicală și internarea și a cerut să fie dusă la Spitalul din Arad, însă și acolo a procedat la fel. Potrivit unor surse, echipajul medical sosit de urgență la fața locului a monitorizat funcțiile vitale ale femeii, însă toate erau în parametri normali".

Femeia i-ar fi înjurat pe polițiști

Două persoane au fost audiate deja în acest caz, alături de șefii Poliției rurale și din Sebiș.

Iulia Pop, reporter Observator: "Cu toții infirmă varianta în care femeia a fost bătută de polițiști. Aceștia au povestit că doar i s-a atras atenția că nu poartă mască, lucru ce ar fi enervat-o teribil astfel că a început să le adreseze oamenilor legii injurii. De aici și până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas. Până în acest moment, nu a fost depusă nicio plângere".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.