Antena Meniu Search
x

Primele trageri loto din 2015 vor avea loc la 11 ianuarie

Primele trageri loto din acest an vor avea loc duminică, 11 ianuarie, un anunţ în acest sens fiind făcut de Loteria Română încă de la sfârşitul lui 2014, în 30 decembrie

Primele trageri loto din acest an vor avea loc duminică, 11 ianuarie, un anunţ în acest sens fiind făcut de Loteria Română încă de la sfârşitul lui 2014, în 30 decembrie

"Nu se poate spune că au fost anulate tragerile de duminică, 4 ianuarie, întrucât am anunţat încă de la sfârşitul lui 2014 că următoarele trageri vor avea loc în 11 ianuarie", au precizat oficiali ai companiei Loteria Română.

Compania ţine să sublinieze, într-un comunicat, că nu a anulat tragerile de duminică, 4 ianuarie, şi nici pe cele de joi, 8 ianuarie. "CN Loteria Română SA îşi poate stabili propria politică de marketing şi vânzări", se mai precizează în comunicatul dat publicităţii după ce în presă au apărut informaţii conform cărora tragerile de duminică şi joi ar fi fost anulate, potrivit Mediafax.

Pe de altă parte, ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov, a anunţat, în 29 decembrie, că Loteria Română nu va mai prelungi contractul cu firma Intralot (Grecia), care expiră la finele acestui an, dar va negocia contracte cu o parte din subcontractorii Intralot şi va asigura funcţionarea sistemului prin specialişti proprii, a declarat ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov.

"Contractul cu firma Intralot, privind administrarea şi gestionarea tuturor jocurilor loteristice, nu se va prelungi. Actualul act adiţional, prin care s-a prelungit acest contract, este în vigoare până în data de 31 decembrie. În urma discuţiilor avute, am decis de comun acord cu conducerea Compania Naţională Loteria Română SA, ca aceasta să efectueze demersurile necesare pentru încheierea de contracte cu o parte din subcontractorii Intralot, în vederea asigurării funcţionării sistemului Loto, în continuare, fără nicio modificare", s-a arătat într-o declaraţie de presă transmisă de Darius Vâlcov.

Potrivit ministrului Finanţelor, contractul cu Intralot încetează în ultima zi din 2014, iar conducerea Loteriei a dat asigurări că tragerile Loto nu vor suferi modificări de niciun fel, în urma întreruperii contractului firma grecească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Stiri sociale » Primele trageri loto din 2015 vor avea loc la 11 ianuarie