Antena Meniu Search
x

Unde s-a deschis primul muzeu al urşilor de pluş din România. O vedetă din Harry Potter a fost la inaugurare!

Winnie-the-Pooh şi Baloo se găsesc acum în cel mai recent muzeu din ţară.Teddy Bear Museum e prima instituţie din România dedicată în întregime ursuleţilor de pluş. Inaugurarea la rezervaţia de urşi din Zărneşti a marcat şi aniversarea unui deceniu de la deschiderea sanctuarului

Vezi și

Winnie-the-Pooh şi Baloo se găsesc acum în cel mai recent muzeu din ţară.Teddy Bear Museum e prima instituţie din România dedicată în întregime ursuleţilor de pluş. Inaugurarea la rezervaţia de urşi din Zărneşti a marcat şi aniversarea unui deceniu de la deschiderea sanctuarului.

Printre invitaţi s-a numărat şi îndrăgita actriţă Evanna Lynch din Harry Potter. De fapt, toate exponatele de pluş au fost donate de iubitori de animale din toată lumea. Unii sunt chiar celebrităţi. Ursuleţul acesta este ursuleţul lui Mister Bean. 

Evanna Lynch, actriţa irlandeză cunoscută după rolul din Harry Potter, a fost şi ea prezentă la deschidere, în prima ei vizită în România. Şi ea a adus un urs.

Muzeul a fost deschis pentru a marca împlinirea a 10 ani de la deschiderea rezervaţiei de urşi din Zărneşti. Dar, pentru că şi alţi urşi ai altor celebrităţi mai trebuie să sosească, abia din primăvară muzeul va putea primi şi vizitatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Unde s-a deschis primul muzeu al urşilor de pluş din România. O vedetă din Harry Potter a fost la inaugurare!