Antena Meniu Search
x

Printul Charles a baut palinca in Romania

In poarta conacului unde e cazat printul Charles, s-a ras, azi, in hohote. Un ardelean hotarat a venit tocmai din Bihor sa-l convinga pe mostenitorul coroanei britanice sa guste din palinca romaneasca.

Vezi și

Pana a fost primit in audienta, omul le-a explicat membrilor delegatiei britanice cum e cu taria eco, de la noi, intr-o engleza ardeleneasca cum rar s-a auzit.

Nea Sandu are rabdare. Doar e ardelean. Pe Valea Zalanului, a venit tocmai din Bihor. A asteptat cu orele in poarta contelui Kalnoky: “Am venit ca sa il intalnesc pe Charles, ca sa-i arat ca si noi avem branduri si produse cum nu s-au pomenit in Anglia”.

E convins ca printul Charles n-a baut nicicand tarie mai buna ca palinca romaneasca. Ieri i-a trimis cateva sticle, iar azi, a batut drum lung, pana in Covasna, sa-i vada reactia.

Pana sa dea ochii cu Charles, nea Sandu si-a incercat farmecele de negustor cu membrii delegaþtiei. Chiar daca engleza de Ardeal nu prea are sens pentru britanici, cu putin ajutor, au inteles mesajul.

I-a convins pe englezi. Cateva minute mai tarziu, nea Sandu a fost primit de mostenitorul Coroanei Britanice.

Printul Charles chiar ar fi gustat din palinca lui. Apoi, a iesit la plimbare binedispus si pus pe glume. Englezesti, bineinteles.

Vizita printului in Romania, devenita deja un obicei, va lua sfarsit, cel mai probabil, peste doua zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Printul Charles a baut palinca in Romania