Antena Meniu Search
x

Printul Charles a baut palinca in Romania

In poarta conacului unde e cazat printul Charles, s-a ras, azi, in hohote. Un ardelean hotarat a venit tocmai din Bihor sa-l convinga pe mostenitorul coroanei britanice sa guste din palinca romaneasca.

la 02.06.2013, 19:43
Vezi și

Pana a fost primit in audienta, omul le-a explicat membrilor delegatiei britanice cum e cu taria eco, de la noi, intr-o engleza ardeleneasca cum rar s-a auzit.

Nea Sandu are rabdare. Doar e ardelean. Pe Valea Zalanului, a venit tocmai din Bihor. A asteptat cu orele in poarta contelui Kalnoky: “Am venit ca sa il intalnesc pe Charles, ca sa-i arat ca si noi avem branduri si produse cum nu s-au pomenit in Anglia”.

E convins ca printul Charles n-a baut nicicand tarie mai buna ca palinca romaneasca. Ieri i-a trimis cateva sticle, iar azi, a batut drum lung, pana in Covasna, sa-i vada reactia.

Pana sa dea ochii cu Charles, nea Sandu si-a incercat farmecele de negustor cu membrii delegaþtiei. Chiar daca engleza de Ardeal nu prea are sens pentru britanici, cu putin ajutor, au inteles mesajul.

I-a convins pe englezi. Cateva minute mai tarziu, nea Sandu a fost primit de mostenitorul Coroanei Britanice.

Printul Charles chiar ar fi gustat din palinca lui. Apoi, a iesit la plimbare binedispus si pus pe glume. Englezesti, bineinteles.

Vizita printului in Romania, devenita deja un obicei, va lua sfarsit, cel mai probabil, peste doua zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Printul Charles a baut palinca in Romania