Antena Meniu Search
x

Special!!! Printul Charles, dupa o palinca de gutui de la nepotul lui Maniu

Whisky-ul englezesc este in pericol! In ultima sa aventura prin Transilvania, Printul Charles a gustat din palinca de Bihor si s-a hotarat sa o ia la pachet, acasa la regina

Vezi și

Palincarul se numeste Alexandru Tatar si se recomanda ca fiind nepotul lui Iuliu Maniu. E mandru ca printul Charles i-a laudat palinca si chiar s-a autoinvitat pe mosia bihoreanului.

Cand oamenii il vad pe printul Charles, in mintea tuturor se aude imnul Casei Regale Britanice. In mintea printului Charles, insa, rasuna cu totul alte acorduri. Inca in viata! Cam acesta e sentimentul pe care-l ai dupa ce gusti pentru prima data in viata din palinca de Bihor. Si iata-l si pe cel care l-a convins pe printul Charles sa incerce apa de foc.

"M-a imbratisat, m-a pupat, am stat de vorba, mi-a promis ca vine sa vada si livada", a povestit Alexandru Tatar. Pana sa ajunga printul, am fost noi, in recunoastere. L-am gasit pe nea Sandu intr-un moment nu tocmai potrivit. Isi saruta pasional fructele. Abia acum ne explicam de ce i-a fost atat de usor lui Nea Sandu sa-l sarute pe obraz pe printul Charles.

Cum sa nu-l imbratiseze? Doar a batut sute de kilometri sa-i aduca o comoara la sticla. Palinca de Bihor. "L-am vazut de mai multe ori, la televizor, cum a venit, cum si-a cumparat si el livada si gospodarie si cum ii plac copacii, aerul. Am zis asta-mi seamana si am zis ca merita sa guste din produsele mele".

Nu e fiu de regina, dar este nepot de prim-ministru - doar e urmasul lui Iuliu Maniu. Insa si nea Sandu este un rege, doar ca supusii lui sunt meri, peri, pruni, gutui, nuci si ciresi. Nu si-ar da livada pe toate palatele Casei Regale Britanice. Perele si gutuile servesc ca principale ingrediente ale licorii magice pe care ar putea sa o guste chiar si Regina Elisabeta a II-a.

Nu e exclus ca printul Charles sa se intoarca sa mai ia de la Nea Sandu un tratament cu apa de foc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Special!!! Printul Charles, dupa o palinca de gutui de la nepotul lui Maniu