Antena Meniu Search
x

Printul Charles, in vizita la Cotroceni

Dupa 15 ani de vizite in Romania, printul Charles s-a delectat cu arta romaneasca. Tablourile, icoanele sau mobilierul gasit la Muzeul Colectiilor de Arta, abia redeschis, dupa renovari

Vezi și

Acolo s-a intalnit si cu premierul Victor Ponta. Apoi a ajuns la Cotroceni, unde presedintele i-a transmis ca stie de o noua casa a sa in Transilvania. Printul l-a corectat, insa, elegant.

In palatul unui presedinte, printul rade si se simte bine. In tara sa de suflet, Romania, mostenitorul coroanei Marii Britanii primeste complimente si multumeste. Toate discutiile ajung, inevitabil, la proprietatile pe care Printul Charles le are in inima Transilvaniei. Opt la numar.

Anul acesta, intalnirea cu presedintele Romaniei a durat mai putin de o jumatate de ceas. In urma cu un an, printul Charles calca pentru prima oara in palatul Cotroceni. Atunci, Traian Basescu gafa.

"Tin sa va felicit pentru stralucirea festivitatii de implinire a varstei de diamant". Era vorba de jubileul de diamant, adica 60 de ani de domnie, nu de viata. Insa, in fata frumusetiilor tarii, toate se uita. Astazi, privirea printului a fost furata de alt fel de privelisti. Mai intai, de grandoarea Palatului Romanit, unde isi are sediul Muzeul Colectiilor de Arta. Apoi a savurat frumusetea fiecarei piese din muzeu. A avut atatea intrebari, incat i-a "incuiat" pana si pe sefii de la muzeu.

Pentru ca i-a placut, a lasat in cartea de onoare semnatura sa, notata, pe prima pagina, cu stiloul propriu. Pixul oferit era stricat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Printul Charles, in vizita la Cotroceni