Antena Meniu Search
x

Probleme la naştere, medici acuzaţi

Doi tineri părinţi îşi caută dreptatea în loc să se bucure de primele zile alături de bebeluşul lor. Asta după ce femeia a născut un copil care a primit nota 2.

Vezi și

 Doi tineri părinţi îşi caută dreptatea în loc să se bucure de primele zile alături de bebeluşul lor. Asta după ce femeia a născut un copil care a primit nota 2. Nici o clipă, de-a lungul sarcinii, medicii din Galaţi nu le-ar fi sesizat vreo problemă.

Sunt acuzaţiile unui tată care abia aştepta ca soţia să-i aducă pe lume primul copil. A mers cu ea la nenumărate controale şi analize şi nimeni nu i-a spus vreo clipă că bebeluşul ar putea avea probleme.

Le-au spus, în schimb, că viitoarea mămică poate să nască natural. Fără pericol. Au apărut, însă, complicaţii. Femeia a adus pe lume un bebeluş de două kilograme şi jumătate, cu mai multe afecţiuni. Medicii i-au dat nota 2!

Probleme a avut şi proaspăta mamă. Soţul i-a dus şi pe ea şi pe bebeluş, după câteva zile, în Capitală. Bărbatul a depus, astăzi, plângere la Colegiul Medicilor.

Toate cheltuielile vor fi suportate tot de proaspeţii părinţi. Oamenii nu au de gând să-l dea în judecată pe medic. Spun că nu au posibilităţi financiare pentru asta. Vor doar ca fiul lor să îşi revină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Probleme la naştere, medici acuzaţi