Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Problemele ascunse ale cartierelor de locuințe noi

Preţuri mici, suprafeţe generoase, într-o zonă bună. Aşa arată ofertele constructorilor de locuinţe care, în goana după profit rapid, le promit clienţilor şi luna de pe cer. Pliantele lor sunt cât se poate de atrăgătoare: cu zone pline de verdeaţă, aproape de arterele principale.

de Redactia Observator

la 24.04.2014 , 22:06

 La faţa locului lucrurile arată însă diferit. Reporterii Observator au fost la un târg de profil şi au verificat cât de "cosmetizate" sunt ofertele de la stand. Şi cât de puţin corespund cu realitatea.

Locatarii acestor blocuri noi din vestul Capitalei au crezut că în câteva luni vor circula pe o stradă asfaltată. Însă anii au trecut iar gropile au rămas la locul lor. La fel stau lucrurile şi în cazul acestui complex imobiliar.

E drept, strada a primit şi canale dar acestea sunt doar găuri în pământ pentru că nu sunt branşate la reţeaua de canalizare. În pliantele dezvoltatorilor, lucrurile arată mult mai atrăgător.

Vezi și

Preţul de 80 de mii de euro pentru o casă cu finisaje de calitate superioară este unul foarte bun. Dar la adresa indicată în pliant casele frumos desenate nu sunt de găsit.

Alte oferte tentante sunt situate în Chiajna, aproape de groapa de gunoi Rudeni. Construcţiile noi sunt la tot pasul, dar cumpărătorii habar nu au că în sezonul cald mirosul devine insuportabil.

Dar mirosul urât, străzile desfundate şi câinii vagabonzi care dau târcoale caselor nu au loc în prezentările multor dezvoltatori. Aşa că cei care visează la un colţ de rai pe pământ au parte de un adevărat coşmar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Problemele ascunse ale cartierelor de locuințe noi