Antena Meniu Search
x

Produs românesc, premiat cu MEDALIE DE AUR de aur la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva

Este vorba despre un pate vegetal, fabricat din făină integrală de bob şi linte. Şi pentru că este atât de bun, inventatorii, profesori şi doctoranzi ai Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi - încearcă acum să aducă produsul şi pe rafturile magazinelor. Să ne bucurăm şi noi de el.

Vezi și

Este vorba despre un pate vegetal, fabricat din făină integrală de bob şi linte. Şi pentru că este atât de bun, inventatorii, profesori şi doctoranzi ai Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi - încearcă acum să aducă produsul şi pe rafturile magazinelor.

Se întinde bine pe pâine, arată bine şi este şi foarte gustos.

Dar cel mai important dintre toate, este că pateul este foarte sănătos. Pe asta au şi mizat inventatorii gălăţeni.

Pateul vegetal este făcut din făină integrală de bob şi linte. Ca să-l obţină, profesorii şi doctoranzii Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi au muncit doi ani. Dar a meritat. Echipa a fost premiată cu medalia de aur la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, dar a luat şi un premiu de la o asociaţie nonguvernamentală care susţine cercetarea la nivel internaţional.

Genovezii au fost atât de încântaţi încât le-au cerut românilor să le trimită colete cu pateul vegetal.

Specialiştii din Galaţi vor acum să scoată produsul pe piaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Produs românesc, premiat cu MEDALIE DE AUR de aur la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva