Antena Meniu Search
x

Profesorul beat și-a ucis un elev

Băut şi cu maşina împrumutată de la un prieten, un profesor de educaţie fizică a spulberat trei copii. Pe unul dintre ei l-a târât pe capotă câţiva metri. Era chiar elevul lui. După ce i-a lovit, dascălul a coborât, s-a uitat şi a plecat. Unul dintre băieţi a murit la câteva minute după impact. Prietenii lui au ajuns în stare foarte gravă, la două spitale din Bucureşti

Vezi și

Băut şi cu maşina împrumutată de la un prieten, un profesor de educaţie fizică a spulberat trei copii. Pe unul dintre ei l-a târât pe capotă câţiva metri. Era chiar elevul lui. După ce i-a lovit, dascălul a coborât, s-a uitat şi a plecat. Unul dintre băieţi a murit la câteva minute după impact. Prietenii lui au ajuns în stare foarte gravă, la două spitale din Bucureşti.

Profesorul de sport a băut, întâi, la barul din comună. După ce s-a ameţit bine, s-a urcat la volanul maşinii. I-a lovit în plin pe cei trei copii.

Cosmin Răzvan Mareş. 39 de ani. Profesor de educaţie fizică la Liceul din Dragomireşti Vale. Şi, spun oamenii, client fidel al barului din localitate.

Era la volanul maşinii unui prieten. Pe Cristian, băiatul de 14 ani, l-a purtat pe capotă câţiva metri. Copilul s-a lovit cu capul de parbriz iar rănile suferite i-au fost fatale. Inima lui a cedat la câteva minute după impact. Profesorul nici măcar n-a oprit.

Ceilalţi doi băieţi, de 12 şi 15 ani, care erau pe bicicletă, au ajuns la Spitalele Bgdasar Arseni şi Grigore Alexandrescu din capitală.Profesorul de educaţie fizică este cercetat acum pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. El a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Buftea, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Profesorul beat și-a ucis un elev