Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo! Cum va fi VREMEA la începutul săptămânii viitoare

Luni, în cea de-a doua zi de Paşti, vremea se anunţa frumoasă în cea mai mare parte a ţării şi mai caldă decât în mod caracteristic acestei perioade din an

Luni, în cea de-a doua zi de Paşti, vremea se anunţa frumoasă în cea mai mare parte a ţării şi mai caldă decât în mod caracteristic acestei perioade din an

Se arată soarele, dar în special în a doua parte a zilei se înmulţesc norii ce vor aduce ploi de vară cu descărcări electrice local la munte, pe arii restrânse în regiunile nordice şi centrale şi cu totul izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, dar local şi temporar şi în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade în estul Transilvaniei şi 23 de grade în sud şi sud-est.

Vremea va fi frumoasă şi în zona Capitalei, unde termomtrele vor aduna spre amiaza cam 21...22 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi condiţii pentru averse slabe abia în cursul nopţii.

MARŢI, vremea schimba foaia şi se răceşte accentuat în toată ţara, valorile termice urmând a se situa sub mediile climatologice specifice datei. Maximele vor fi cuprinse între 9 grade în Maramureş şi Transilvania şi 16 grade în Oltenia. Cerul va fi temporar acoperit de nori ce lasă precipitaţii slabe, mixte, local în zona montană, pe când în sud şi în est pe arii restrânse va ploua. Vântul este destul de agitat prin toate zonele ţării.

Răcirea vremii va fi semnificativă şi în Capitală, astfel că valorile termice se vor situa sub cele caracteristice datei, cu o maximă de 13...14 grade. Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua, iar vântul prinde putere.

Miercuri rămâne o vreme mai răcoroasă, cu maxime ale temperaturii aerului între 8 şi 15 grade. Mai ploua puţin, ziua prin est şi în sud-est, iar noaptea în extremitatea vestică, în timp ce la munte vor fi precipitaţii mixte, iar vântul nu se domoleşte. Totuşi, începând de joi vremea se va încălzi, dar weekendul viitor vine cu ceva mai multe ploi, aşa că zilele acestea trebuie să ne bucurăm din plin de vremea foarte caldă şi însorită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Prognoza meteo! Cum va fi VREMEA la începutul săptămânii viitoare