Antena Meniu Search
x

Prognoza METEO pentru inceput de saptamana

Saptamana aceasta debuteaza cu racoare si cu cer noros, iar in Crisana si Maramures, local in Transilvania, Banat si in jumatatea nordica a Moldovei vor fi ploi insotite de descarcari electrice

In ceea ce priveste restul tarii, temperaturile vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei, cerul va fi variabil cu innorari trecatoare, iar sansele de ploaie sunt minime. Luni, termometrele vor arata temperaturi de la 14 grade in Maramures pana la 24 in Dobrogea si Muntenia. In Capitala, cerul va fi variabil, iar temperatura este in scadere- doar 23 de grade Celsius.

Marti, vremea se incalzeste in toata tara, insa va mai ploua in nord, nord-vestul si centrul tarii unde local vor fi averse si descarcari electrice. In celelalte regiuni, vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil si cu unele innorari temporare. Maximele pleaca de la 19 grade Celsius si ajung pana la 29. Si in Bucuresti se incalzeste: dupa o dimineata racoroasa, mercurul va urca pana la 28 de grade Celsius, vantul se mai potoleste, iar ploi nu vor mai exista.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Prognoza METEO pentru inceput de saptamana