Antena Meniu Search
x

Video Protest inedit, pe schiuri sau pe placă în Poiana Braşov

În locul în care distracţia ar trebui să fie cuvântul de ordine, pe pârtia de la Poiana Braşov, mai mulţi tineri au ieşit ca să protesteze. Nemulţumiţi de veşnicele promisiuni ale guvernaţilor, aceştia au vrut să tragă un semnal inedit de alarmă.

de Redactia Observator

la 17.01.2021, 09:19

Vezi și
  • Nemulţumiţi de tăierea ilegală a pădurilor

Mai mulţi tineri s-au strâns pe pârtia Drumul Roşu, din Poiana Braşov, dar nu pentru a se da cu schiurile sau cu placa. Înarmaţi cu bannere, au protestat, nemulţumiţi că promisiunile pe care guvernanţii le-au făcut în campanie nu au fost onorate. 

"Am ales să protestăm aici, pe pârtie, pentru că e un loc în aer liber, suntem încă în pandemie şi trebuie să păstrăm distanţarea socială, însă sunt foarte mulţi oameni, iar atunci mesajul nostru este vizibil", a declarat Cătălina Hopârteanu, organizator.

Protest pentru tăierea ilegală a pădurilor

Una dintre nemulţumirile protestatarilor pe schiuri... tăierea ilegală a pădurilor. 

"Am venit aici să le spunem că nu am uitat, noi suntem în continuare în aşteptarea unor măsuri care chiar să salveze pădurea. Avem tehnologie, avem sateliţi, avem camere video, avem gps, nu le folosim! De ce?", a spus şi Antoniu Bumb, organizator.

Pe tot parcursul zilei, organizatorii au împărţit participanţilor la protest, dar şi schiorilor de pe pârtia Drumul Roşu veste, măşti şi stickere cu mesajul acţiunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Protest inedit, pe schiuri sau pe placă în Poiana Braşov