Antena Meniu Search
x

Puiul de leu confiscat de la nişte tineri care voiau să-l vândă a fost mutat la Grădina Zoologică din Târgu Mureş

Final fericit pentru puiul de leu confiscat de la doi tineri care încercau să-l vândă, în Timişoara. El a fost mutat la Grădina Zoologică din Târgu Mureş, unde are cele mai bune condiţii. Este sănătos, iar îngrijitorii îl hrănesc cu carne de pui, deşi, la cele 5 luni, ar trebui încă alăptat. 

Vezi și

Poveste cu final fericit pentru puiul de leu confiscat de la doi tineri care încercau să-l vândă, în Timişoara. El a fost mutat la Grădina Zoologică din Târgu Mureş, unde are cele mai bune condiţii. Este sănătos, iar îngrijitorii îl hrănesc cu carne de pui, deşi, la cele 5 luni, ar trebui încă alăptat. 

Acum câteva luni, animalul a fost luat de poliţişti, care i-au prins pe cei doi tineri, într-o parcare. Încercau să-l vândă cu 2000 de euro.

Mai întâi, puiul a fost dus la Zoo, în Timişoara, dar habitatul de acolo nu era corespunzător. Aşa că a ajuns la Târgu Mureş, unde poate creşte într-un mediu mult mai potrivit.

Reprezentanţii Grădinii Zoologice spun că deocamdată nu va putea fi integrat într-o familie de lei, dar treptat se va obişnui cu noii parteneri de joacă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Puiul de leu confiscat de la nişte tineri care voiau să-l vândă a fost mutat la Grădina Zoologică din Târgu Mureş