Antena Meniu Search
x

Moda strazii in Bucuresti: Purcelul de companie

Moda strazii Bucurestilor tocmai a atins un nou nivel. O tanara a reusit sa devina vedeta in centrul vechi, dar si pe internet, pentru un accesoriu viu si grasut. Purcelul de companie a facut furori, asta in ciuda celor rautaciosi care sustin ca locul lui este pe un protap.

Vezi și

Pentru unii, o imagine surprinzatoare. Pentru altii, o imagine apetisanta. Insa toti oamenii, fara exceptie, au intors capul dupa aceasta tanara. Mai exact, dupa porcusorul ei de companie.

Reactiile bucurestenilor au variat de la: "Doamne! A innebunit lumea!", pana la declaratii de tipul: "Ce dragut este! Manca-l-ar mama!" Oricum, purcelul a devenit vedeta in doar cateva minute. Trecatorii si-au scos telefoanele, au filmat nebunia si au incarcat-o pe internet. Daca pentru noi pare ceva extravagant, in Occident si peste ocean, porcusorul de companie a devenit mai popular decat labradorul. De fapt, dresorii de animale sustin ca acesta este mai destept decat un caine si ca este mult mai usor de dresat.

Contrar prejudecatilor, porcusorul este curat precum o pisica. Are ladita lui, culcusul lui si nu-si deranjeaza stapanii. In plus, nu este deloc mofturos la mancare. Singurul sau defect, pe care il puteti considera dragut, este ca plescaie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Moda strazii in Bucuresti: Purcelul de companie