Antena Meniu Search
x

Video Rafting în inima Bucovinei. Amatorii de senzaţii tari au parcurs 12 km plini de adrenalină pe râul Bistriţa: "Foarte tare!" Cât costă experienţa

Raftingul este o opţiune extraordinară dacă aveţi chef de o porţie zdravănă de adrenalină. Iar râul Bistriţa este în această perioadă excelent pentru acest sport. Turiştii care ajung în Bucovina nu ratează o asemenea experienţă, formată din 12 kilometri de traseu pe apă. 

de Angela Bertea

la 21.05.2023, 12:40

Vezi și

Raftingul pare la prima vedere un sport extrem, însă în realitate se poate traduce simplu - distracţie pe cinste şi relaxare. Dacă sunteţi străini de acest sport nu trebuie să vă faceţi griji deloc. Totul începe cu un instructaj bine pus la punct.

Instructor: Acum e la un nivel mediu spre ridicat apa, ceea ce înseamnă că vom avea puţine valuri şi o să avem un pic de senzaţie în partea a doua a traseului.Am nevoie şi de greutate şi de forţă, şi rezistenţă. De obicei băieţii sunt aici, dacă vor şi doamnele, avem doamne în formă care vor, putem face şi schimb pe traseu.

Amatorii de senzaţii tari au pornit în aventură

Şi după ce au ascultat cu mare atenţie indicaţiile, amatorii de senzaţii tari au pornit în aventură.

Pe acelaşi subiect

Adrian Dumitrache, instructor rafting: Avem echipament de protecţie corespunzător, toată lumea va fi în siguranţă, se învaţă toată tehnica de vâslit, manevrele care se fac la rafting şi în partea a doua deja avem o zonă mai învolburată, cu valuri, unde pot simţi adrenalina şi ceea ce înseamnă raftingul.

Angela Bertea, reporter Observator: Oricine poate practica acest sport, trebuie doar să aibă chef de adrenalină şi senzaţii tari.

Cei care s-au încumetat pe râul Bistriţa spun că experienţa este...

Turist: Foarte tare! E şi relaxare şi adrenalină.

Turist: Este foarte frumos, este o experienţă unică, recomand tuturor celor care nu le este frică de apă. Mie îmi este, dar mi-am învins această frică şi e foarte tare.

Cât costă o astfel de experienţă

În total, 12 kilometri de traseu... plini de adrenalină. Iar organizatorii nu se opresc doar la acest sport.

Bogdan Jurescu, administrator: Pachetul de activităţi constă în venirea la mega-tiroliana Bucovina, cea mai lungă din Europa, o tură de rafting pe râul Bistriţa, foarte palpitantă, undeva la 2, 3 ore durează.

O tură de rafting în inima Bucovinei costă între 130 şi 150 de lei, iar la final primiţi fotografii şi filmarea experienţei de neuitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Rafting în inima Bucovinei. Amatorii de senzaţii tari au parcurs 12 km plini de adrenalină pe râul Bistriţa: "Foarte tare!" Cât costă experienţa