Antena Meniu Search
x

Video Cel mai mare parc de aventură din sud-estul României şi-a deschis porţile. Cât costă intrarea şi în ce zile îi aşteaptă pe iubitorii de adrenalină

Astăzi a fost inaugurat cel mai mare parc de aventură din sud-estul ţării, la Galaţi. În primele ore de la deschidere, traseele şi tirolienele au fost încercate de micii vizitatori. Printre ei, copii ucraineni refugiaţi, dar şi copii din centrele de plasament, aflaţi pentru prima dată într-un astfel de loc. 

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 17:46

Vezi și

Odată echipaţi, cei mici au intrat pe trasee: preferatele lor au fost desigur tirolienele. Curajoşi, nu au dat înapoi nici de la cele mai înalte. 15 trasee pe o suprafaţă de 8 hectare, asta face ca acest parc să fie cel mai mare din regiunea de sud-est a ţării.

În ziua deschiderii, parcul a oferit o adevărată aventură pentru copilaşii din centrele de plasament din oraş. Mai ales că majoritatea păşeau pentru prima dată în viaţă într-un astfel de loc. Şi copiii refugiaţilor ucraineni au venit astăzi la distracţie. 

"Cum ţi se pare?

Foarte frumos. Interesant. Şi greu.

Pe acelaşi subiect

Greu de făcut, nu? 

Este, este. Trebuie să gândeşti.''

"Dacă aici e greu, nici nu vreau să mă gândesc la cel albastru, roşu. 

Ce culoare are ăsta?

Verde. Deci e aşa, mediu.''

Cât costă intrarea pentru adulţi şi copii

Cel mai greu dintre trasee s-a dovedit cel negru. Nimeni nu s-a încumetat astăzi să-l parcurgă. 

Loredana, membru: De preferat ar fi parcurs mai multe trasee, să fii destul de atletic, condiţie bună, echipament bun pentru că trebuie să ai foarte bună stabilitate pe picioare. Să n-ai frică de înălţime deoarece e la 8 metri înălţime.

Costel Fotea, preşedinte CJ Galaţi: El este deschis de miercuri până duminică, lunea şi marţea este închis. Iar miercurea şi joia sunt tarife pentru copii de 25 de lei, 30 de lei pentru adulţi, iar vinerea, sâmbăta şi duminică, 30 de lei pentru copii şi taie 40 de lei pentru adulţi.

Aflat în mijlocul pădurii Gârboavele, parcul oferă celor care vin posibilitatea să viziteze şi împrejurimile. În imediata apropiere se află Grădina zoologică, muzeul pescăresc şi muzeul satului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Cel mai mare parc de aventură din sud-estul României şi-a deschis porţile. Cât costă intrarea şi în ce zile îi aşteaptă pe iubitorii de adrenalină