Antena Meniu Search
x

Sute de oameni au participat la a opta ediţie a maratonului zăpezii, la Râşnov

Sute de oameni s-au strâns la Râşnov, însă nu pentru grătare sau petreceri, ci pentru a alerga. Şi nu oricum, ci în semn de omagiu pentru figurile marcante din trecutul românilor.

de Redactia Observator

la 03.02.2019, 12:53

Vezi și

Sute de oameni s-au strâns la Râşnov, însă nu pentru grătare sau petreceri, ci pentru a alerga. Şi nu oricum, ci în semn de omagiu pentru figurile marcante din trecutul românilor. A fost a opta ediţie a "Maratonului Zăpezii" de aici, iar pe lângă doza de sport, participanţii au avut parte şi de peisaje de poveste. 

Cu mic, cu mare, alergătorii s-au aliniat la start, cu emoţii.

Locul de desfășurare al competiției este unul cu peisaje de vis. Zona istorică și turistică a Râșnovului. Maratonul Zăpezii Râşnov a ajuns la a opta ediţie, iar cursa din acest an stă sub semnul istoriei. Şi a fost una prin care s-a dorit omagierea personalităţilor marcante din trecutul românilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Participantii au alergat în două probe: Cursa Populară de copii, pe o lungime de 1500 de metri și maratonul de 40 de kilometri.

Evenimentul a fost organizat de asociaţia Club Sportiv Eco-Alpin, în parteneriat cu Primăria Orașului Râșnov și Consiliul Județean Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Sute de oameni au participat la a opta ediţie a maratonului zăpezii, la Râşnov