Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul "Monstrului din Huşi"! Avocatul explică de ce șoferul de TIR Cătălin Ciolpan a ucis-o pe tânăra din Germania și cere o pedeapsă mai ușoară

Românul Cătălin Ciolpan, condamnat la închisoare pe viaţă după ce a fost găsit vinovat de violarea şi uciderea unei tinere în Germania, a făcut apel la sentință

Românul Cătălin Ciolpan, condamnat la închisoare pe viaţă după ce a fost găsit vinovat de violarea şi uciderea unei tinere în Germania, a făcut apel la această sentință.

Pe 22 decembrie, Cătălin Ciolpan, un șofer de TIR din Huși, a fost găsit vinovat de violarea şi uciderea Carolinei Gruber, o tânără în vârstă de 27 de ani, în timp ce aceasta făcea jogging, la Endingen.

Tribunalul din Freiburg l-a condamnat pe român la închisoare pe viață, însă avocatul lui Ciolpan a anunțat că acesta a făcut recurs la Curtea Federală din Karlsruhe și speră ca sentința să-i fie redusă.

Pe acelaşi subiect
Catalin Ciolpan, supranumit Monstrul din Husi, a facut apel la inchisoarea pe viata

Malek a susținut în fața instanței că clientul său nu a avut scopul de a suprima viața victimei, nefiind vorba despre o crimă cu premeditare, ci doar “a avut o furie necontrolabilã” în acele momente. Avocatul a susținut, se asemenea, că românul a atacat numai femei, deoarece avea o ură față de acestea. "În copilărie, mama sa, o alcoolică, l-a pãrãsit, iar el a prins o ură profundă față de femei", a declarat avocatul.

Acesta a adăugat că fapta lui Ciolpan nu a fost dictată de impulsuri sexuale și, deci, nu corespunde definiției date "omuciderii" din codul penal german.

Cum și-a ucis Ciolpan victima

Carolina Gruber făcea jogging la marginea orașului Endingen când l-ar fi întâlnit pe Ciolpan. Femeia l-ar fi întrebat ceva pe român, iar acesta, într-un moment necontrolat de furie, a lovit-o cu sălbăticie de Cătălin Ciolpan în zona capului, cu o sticlă de suc. Apoi, cel supranumit "Monstrul din Huşi" a târât-o în pădure, unde a dezbrăcat-o și, cu o agresivitate greu de închipuit, a abuzat-o sexual, inclusiv cu mâinile, ceea ce i-a provocat victimei leziuni deosebit de grave. Apoi a sugrumat-o, iar ca să fie sigur că a murit, acesta a lovit-o în cap cu o bară metalică.

Cătălin Ciolpan mai este suspectat şi de moartea unei franţuzoaice în Austria, Lucile Klobut, o studentă de 20 de ani din regiunea Lyon.

Tânăra a fost găsită moartă în dimineaţa zilei de 12 ianuarie 2014, pe malul râului Inn la Kufstein, în Tirolul austriac, victimă a mai multor lovituri violente la cap. Românul i-ar fi mărturisit crima unui expert psihiatric, însă poliţiştii nu au finalizat ancheta în acest caz, deşi probele ADN corespund, în cazul ambelor crime.

Catalin Ciolpan, supranumit Monstrul din Husi, a facut apel la inchisoarea pe viata

Cătălin Ciolpan este şi în vizorul procurorilor români pentru mai multe crime comise în urmă cu mai mulţi ani, în România. Procurorii vasluieni au sesizat că, în ultimii ani, există patru crime cu autor necunoscut săvărşite după același tipar, asupra unor femei luate “la ocazie”, care apoi au fost omorâte şi abandonate în pădure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Răsturnare de situație în cazul "Monstrului din Huşi"! Avocatul explică de ce șoferul de TIR Cătălin Ciolpan a ucis-o pe tânăra din Germania și cere o pedeapsă mai ușoară