Antena Meniu Search
x

Video Răsvan Popescu a lansat volumul "Omul orchestră: Un jurnal altfel"

O cronică a vremurilor trăite, prin ochii unui personaj care a fost, pe rând, jurnalist, demnitar şi scenarist. Răsvan Popescu a lansat volumul "Omul orchestră: Un jurnal altfel" în care ne ia cu el într-o călătorie fascinantă prin propria viaţă şi istoria recentă a României. La eveniment au participat scriitori, jurnalişti şi politicieni, printre care preşedintele Emil Constantinescu. 

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 14:16

Vezi și

Rasvan Popescu, în calitate de fost jurnalist și demnitar, a notat avid detalii ale propriei biografii pentru a putea explica mai bine contextul istoric. Evenimentul de lansare a reunit scriitori, jurnalisti si politicieni, personajele-cheie care construiesc şi explică cel mai bine o epocă. Printre acestia, şi fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu.

"Omul Orchestră: Un jurnal altfel" a fost lansat in luna noiembrie la Târgul de Carte Gaudeamus 2023. Ultima carte semnată Răsvan Popescu , "În torent", a obținut Premiul anului 2022. Autorul a publicat pana acum zece cărți, a semnat scenariile a șapte filme artistice  și a detinut si functia de președinte al CNA in perioada 2007-2012.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Răsvan Popescu a lansat volumul "Omul orchestră: Un jurnal altfel"