Antena Meniu Search
x

Turiștii români au profitat de ultimul weekend cu vreme caldă și au încins grătarele

Până să se strice vremea, turiştii s-au bucurat de ultimul weekend cu vreme caldă de la munte. Asta deşi meteorologii anunţaseră vreme rece şi ploi încă de dimineaţă. Oamenii au îmbinat utilul cu plăcutul. Cât au stat la iarbă verde, au copt pe grătare şi legumele pentru zacuscă. Distracţie a fost şi la mare, unde kiterii au făcut spectacol pe valuri.

de Redactia Observator

la 26.09.2020, 22:07

Vezi și
  • Distracţie a fost şi la mare, unde kiterii au făcut spectacol pe valuri
  • Turiştii şi-au luat şi porţia de adenalină, în parcurile de aventură

Ca să profite de ultimul weekend de vreme caldă, turiştii au ieşit în locurile de picnic şi au încins grătarele. Cei mai mulţi au renunţat însă la mici ca să poată pregăti legumele pentru zacuscă.

Turistă: Dacă ne mai ţine vremea cu noi cred c-o să mai ieşim, o să mai facem, că ne bucurăm c-au dat drumul şi la grătar acum. 

Reporter: Ultimul grătar pe sezonul ăsta?

Turist: Şi primul şi ultimul. Până acum n-am prins. Şi dacă tot a fost vremea asta, mâine cine ştie cum e şi zic hai să ne grăbim, repede, c-am venit de dimineaţă de la 7! 

Turiştii şi-au luat şi porţia de adenalină, în parcurile de aventură. La tiroliană a fost coadă. La fel şi pe traseele de căţărare în copaci.

O astfel de experiență costă 60 de lei pentru 3 ore, însă oamenii spun că senzația este unică.

Client: Am vrut și noi să facem ceva outdoor şi puţină adrenalină, aşa, puţin mai multă adrenalină, mai urmează la traseele mai complicate. 

Vlad Nimăt, manager parc de aventură: Au 17 trasee de dificultate progresivă plus tiroliana peste lacul Noua. 

Sute de oameni au luat la pas şi aleile din Grădina Zoologică. Vremea bună din ultimul weekend de septembrie a făcut ca intreaga zonă din jurul Lacului Noua să devină o promenadă pentru brașoveni și turiști. 

La malul mării, sportivii şi-au luat revanşa. Zeci de kiteri s-au bucurat de vânt şi au făcut salturi spectaculoase deasupra valurilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Turiștii români au profitat de ultimul weekend cu vreme caldă și au încins grătarele