Antena Meniu Search
x

Razie a oamenilor legii pentru depistarea soferilor bauti si drogati

A calcat acceleratia atat de tare incat i-a luat prin surprindere chiar si pe politisti. O femeie a reusit sa impresioneze prin "perseverenta" dupa ce a zburat pe langa trei radare in cascada in doar cinci minute. A gonit cu aproape 180 de kilometri pe ora.

Vezi și

O performanta rar intalnita de politisti. Cate un radar la fiecare doua minute. Femeia a calcat pedala prea tare, iar politistii n-au iertat-o. “A treia inregistrare a fost la km 102, ati fost inregistrata de aparatul AutoVision. cu viteza de 164 km/h, aveti de achitat 225 de lei in doua zile lucratoare”, a explicat politistul. Desi a depasit recordurile, doamna nu a fost singura care a ignorat complet regulile. Iar atunci cand au fost prinsi.soferii s-au facut ca ploua.

Vizati nu au fost doar cei grabiti. Politistii au cautat si droguri in masinile soferilor. Au avut si un ajutor de nadejde. O catelusa deja cu experienta de ani de zile in prinderea infractorilor. Vitezomanii au fost castigatori la rubrica amenzi.

Totodata, Garda Financiara a confiscat marfa in valoare de 15 milioane de lei, iar cei de la RAR au tras pe dreapta patru masini din cauza defectiunilor grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Razie a oamenilor legii pentru depistarea soferilor bauti si drogati