Antena Meniu Search
x

Razie a oamenilor legii pentru depistarea soferilor bauti si drogati

A calcat acceleratia atat de tare incat i-a luat prin surprindere chiar si pe politisti. O femeie a reusit sa impresioneze prin "perseverenta" dupa ce a zburat pe langa trei radare in cascada in doar cinci minute. A gonit cu aproape 180 de kilometri pe ora.

la 05.04.2013, 19:56
Vezi și

O performanta rar intalnita de politisti. Cate un radar la fiecare doua minute. Femeia a calcat pedala prea tare, iar politistii n-au iertat-o. “A treia inregistrare a fost la km 102, ati fost inregistrata de aparatul AutoVision. cu viteza de 164 km/h, aveti de achitat 225 de lei in doua zile lucratoare”, a explicat politistul. Desi a depasit recordurile, doamna nu a fost singura care a ignorat complet regulile. Iar atunci cand au fost prinsi.soferii s-au facut ca ploua.

Vizati nu au fost doar cei grabiti. Politistii au cautat si droguri in masinile soferilor. Au avut si un ajutor de nadejde. O catelusa deja cu experienta de ani de zile in prinderea infractorilor. Vitezomanii au fost castigatori la rubrica amenzi.

Totodata, Garda Financiara a confiscat marfa in valoare de 15 milioane de lei, iar cei de la RAR au tras pe dreapta patru masini din cauza defectiunilor grave.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Razie a oamenilor legii pentru depistarea soferilor bauti si drogati