Antena Meniu Search
x

Reacţia MAE privind ATACUL produs în apropiere de Podul Westminster din Londra

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord are în atenţie incidentul produs în apropiere de Podul Westminster din Londra şi a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru obţinerea unor informaţii suplimentare referitoare la circumstanțele producerii acestuia şi a cetăţeniei victimelor.

Reacţia MAE privind ATACUL produs în apropiere de Podul Westminster din Londra

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord are în atenţie incidentul produs în apropiere  de Podul Westminster din Londra şi a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru obţinerea unor informaţii suplimentare referitoare la circumstanțele producerii acestuia şi a cetăţeniei victimelor.

Potrivit datelor obţinute până în prezent, nu există informații cu privire la existența unor cetăţeni români printre victime.

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord monitorizează evoluţia situaţiei, menţine legătura cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări.

Vezi și Imagini cu arma pe care a folosit-o bărbatul care A ATACAT PARLAMENTUL Marii Britanii, la Londra

Pe acelaşi subiect

Citește și Anunţul de ULTIMĂ ORĂ al Jandarmeriei Bucureşti, în contextul atacului de la Londra

Trebuie să vezi și GALERIA FOTO! Acestea sunt imaginile TERORII de la Londra, unde un individ înarmat a intrat cu maşina direct în mulţime

A fost BREAKING NEWS: Atac terorist la Parlamentul Marii Britanii! Cel puţin 3 morţi şi 12 răniţi! Premierul britanic era în zonă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Reacţia MAE privind ATACUL produs în apropiere de Podul Westminster din Londra