Antena Meniu Search
x

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al Jandarmeriei Bucureşti, în contextul atacului de la Londra

Jandarmeria București anunţă că suplimentează dispozitivele de protecție de la obiectivele cu importanţă deosebită, în urma atacului de astăzi de la Londra.

Jandarmeria București anunţă că suplimentează dispozitivele de protecție de la obiectivele cu importanţă deosebită, în urma atacului de astăzi de la Londra.

"Jandarmeria București a suplimentat dispozitivele de protecție care asigura paza obiectivelor de importanta deosebita în contextul evenimentelor petrecute în Londra", se anunţă într-un comunicat.

Reamintim că astăzi a avut loc un atac violent la Londra, în urma căruia o persoană a murit şi alte 11 sunt rănite. Un individ a intrat cu maşina pe Podul Westminster, unde a spulberat mai mulţi pietoni şi un biciclist.

Apoi şi-a continuat drumul, în mare viteză, către clădirea Parlamentului britanic şi s-a izbit de porţi. A coborît şi a atacat cu un cuţit un poliţist, pe care l-a rănit. Teroristul rănit de poliţişti a fost transportat la un spital din Londra. El a fost transportat sub o pază extrem de severă, spun ziarele britanice.

Trebuie să vezi şi GALERIE FOTO! Acestea sunt imaginile TERORII de la Londra, unde un individ înarmat a intrat cu maşina direct în mulţime

Citeşte şi BREAKING NEWS: Atac terorist la Parlamentul Marii Britanii! Cel puţin un mort şi 11 răniţi! Premierul britanic era în zonă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al Jandarmeriei Bucureşti, în contextul atacului de la Londra