Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţii virulente după mesajul Poliţiei Române privind apelurile false la 112: "Pentru copilul meu 112 sunt eu" (Video)

Poliţia Română a lansat un mesaj public de avertizare privind valul de apeluri false la numărul de urgenţă 112, privind răpiri, sechestrări de persoane sau reclamaţii de lipsire de libertate.

de Cristian Ionescu

la 25.08.2019 , 15:01

Oamenii au reacţionat dur la mesajul Poliţiei Române privind apelurile false la 112 - Observator.tv

Poliţia Română a lansat un mesaj public de avertizare privind valul de apeluri false la numărul de urgenţă 112, privind răpiri, sechestrări de persoane sau reclamaţii de lipsire de libertate.

Reacţiile în mediul online au fost virulente, invocând lipsa de reacţie în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi a faptului că nu s-a putut interveni în timp util pentru eliberarea tinerei răpite, sechestrate şi ucise de Gheorghe Dincă.

Reacţii virulente după mesajul Poliţiei Române privind apelurile false la 112: "Pentru copilul meu 112 sunt eu"

Articolul continuă după reclamă

Mesajul video al Poliţiei Române, transmis în direct de Observator.tv, privind valul de apeluri false la 112 a declanşat comentarii virulente din partea publicului, mai multe persoane taxând dur greşelile autorităţilor în cazul Alexandrei Măceşanu, care a sunat la 112 să ceară ajutor şi nu a putut fi salvată din mâinile criminale ale lui Gheorghe Dincă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Pentru copilul meu, 112 sunt eu", este unul dintre mesaje. "Când aţi avut un apel adevărat nu aţi fost în stare să faceţi ceva!", comentează o altă femeie. "La ce i-a folosit Alexandrei 112? Ruşine să vă fie", sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de oameni la mesajul Poliţiei Române.

De asemenea, alte persoane cer pedepse mai dure pentru cei care sună la 112 fără să existe un pericol care să pună cuiva viaţa în pericol.

Poliţia Română precizează că, în ultima perioadă de timp, s-a înregistrat un val uriaş de apeluri false la 112, privind reclamaţii de răpiri, sechestrări de persoane sau lipsiri de libertate.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Reacţii virulente după mesajul Poliţiei Române privind apelurile false la 112: "Pentru copilul meu 112 sunt eu" (Video)