Antena Meniu Search
x

Referendum pentru familie. Vicepremierul Paul Stănescu, vot la Statina: 'Să vină să-şi exprime votul, asta înseamnă democraţie'

Preşedintele PSD Olt, vicepremierul Paul Stănescu, a declarat la Slatina, că votul la referendumul pentru revizuirea Constituţiei este unul istoric.

Vicepremierul Paul Stănescu, vot la Slatina la referendumul pentru familie.
Vicepremierul Paul Stănescu a votat la Slatina, judeţul Olt, la referendumul pentru familie. - Mediafax Foto via Hepta

Preşedintele PSD Olt, vicepremierul Paul Stănescu, a declarat la Slatina, că votul la referendumul pentru revizuirea Constituţiei este unul istoric, atât pentru prezent cât şi pentru generaţiile viitoare. 

Vicepremierul Paul Stănescu a votat la Slatina, a îndemnat populaţia să voteze arătând că exprimarea votului înseamnă democraţie.

'Pentru România cred că e un vot istoric atât pentru prezent cât şi pentru viitorul generaţiilor care vin după noi. Eu cred că am fost educat în spiritul valorilor spirituale româneşti, cu mamă, cu tată, eu mi-am întemeiat o familie alături de soţia mea, avem copii şi nu pot să votez decât în acest spirit (...). Şi cred că în spiritul acesta ar trebui să vină toţi cetăţenii români să-şi exprime votul, pentru că asta înseamnă şi democraţie până la urmă, ca toţi românii, toţi cetăţenii români, să vină la vot şi să voteze astăzi la acest referendum', a spus Stănescu, potrivit Agerpres.

Cât despre prezenţa la vot sâmbătă, despre care a înţeles de la jurnalişti că 'nu e aşa bună', vicepremierul spune că în judeţul Olt 'oltenii sunt oameni muncitori' şi s-a arătat convins că duminică, fiind zi liberă, cetăţenii vor vota 'în procent mare'. 

'Sper să vină la vot, deşi îmi spuneaţi astăzi că prezenţa nu e aşa de bună, eu sunt convins că oltenii sunt oameni foarte muncitori şi cred că în această după-amiază şi mâine, fiind duminică, zi liberă de la Dumnezeu, sper ca toţi să vină la vot şi să avem un procent mare, pentru că asta înseamnă şi democraţie şi eu sunt convins că şi referendumul  pentru revizuirea Constituţiei va fi valid la sfârşit, adică la ora 21,00, duminică cât şi referendumul nostru local, care pentru noi oltenii cred că este foarte important', a mai declarat Paul Stănescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Referendum pentru familie. Vicepremierul Paul Stănescu, vot la Statina: 'Să vină să-şi exprime votul, asta înseamnă democraţie'