Antena Meniu Search
x

Video Reglare de conturi în Bucureşti. Un bărbat l-a împuşcat pe Nuredin Beinur, un controversat om de afaceri, prieten cu Gigi Becali sau Adrian Mutu

Reglare de conturi cu focuri de armă, în această dimineaţă, în Bucureşti. Nuredin Beinur, un controversat om de afaceri, a fost împuşcat în cap cu un pistol cu bile de către un interlop, în faţa unui restaurant din zona Băneasa. Victima a ajuns la spital dar nu a avut nevoie de internare. Bărbatul care a tras s-a predat la mai bine de 12 ore de la scandal.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 19.03.2022, 19:29

Vezi și

Zona Băneasa, ora 4 dimineaţa. Într-un restaurant cunoscut în care avea loc o petrecere se iscă un conflict. Beinur Nuredin s-ar fi luat la ceartă cu un alt bărbat din local. După jumătate de oră, cei doi s-au hotărât să îşi regleze conturile în afara localului. Scandalul a început în interiorul restaurantului. La un moment dat, bărbatul l-a chemat afară pe afacerist. Acesta a ieşit aici, pe trotuatr, unde era aşteptat de alţi câţiva bărbaţi. La un moment dat, unul dintre ei a scos un pistol şi l-a împuşcat pe afacerist.

Omul de afaceri ar fi ajuns la spitalul Floreasca cu un taxi, la câteva minute după ce a fost împuşcat. Medicii de acolo au fost cei care au anunţat poliţia. Imediat, la faţa locului au început cercetările. Anchetatorii au ridicat ore în şir probe şi imagini de pe camerele de supraveghere. "Din primele date a rezultat faptul că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, în interiorul unui restaurant din sectorul 1. S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc", se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Beinur Nuredin a decis să nu depună plângere

De la Floreasca, afaceristul a fost transferat la spitalul de urgenţe oftalmologice. Medicii de acolo au stabilit că proiectilul de cauciuc nu i-a afectat vederea şi l-au trimis pe afacerist mai departe, la chirurgie plastică. Imediat după răfuială, toţi cei care au fost martori la scenă, inclusiv clienţi şi angajaţi ai restaurantului, au fost duşi la audieri. Cei mai mulţi au ajuns aici, la secţia 2 şi o parte la secţia 1.

Conform unor surse, bărbatul care a tras ar fi Tibi Ştefan, zis Francezu, un interlop cunoscut din Constanţa. Acesta ar fi fost bătut de apropiaţii lui Beinur Nuredin imediat după ce a folosit pistolul, însă a reuşit să fugă până la venirea poliţiştilor. Beinur Nuredin este cunoscut în Constanţa drept "spaima litoralului". Este prieten cu mulţi cunoscuţi din lumea fotbalului, printre care şi Gigi Becali sau Adrian Mutu. A petrecut un an după gratii într-un dosar de şantaj şi a fost implicat în numeroase scandaluri. Pe reţelele de socializare, bărbatul le arată celor peste 5.000 de prieteni viaţa de lux pe care o duce, presarată cu vacanţe pe iahturi şi petreceri cu manelişti celebri. Deşi bila de cauciuc l-a lovit foarte aproape de ochi şi răfuiala de la restaurant ar fi putut să îl coste vederea, surse spun că acesta a decis să nu depună plângere. Chiar şi aşa, poliţiştii continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Reglare de conturi în Bucureşti. Un bărbat l-a împuşcat pe Nuredin Beinur, un controversat om de afaceri, prieten cu Gigi Becali sau Adrian Mutu