Antena Meniu Search
x

Reglare de conturi între interlopi în centrul oraşului Mangalia: Mai mulţi bărbaţi şi-au împărţit pumni în plină stradă

Reglare de conturi ca-n filme, între proxeneţi, în centrul oraşului Mangalia! Mai mulţi bărbaţi de etnie romă şi-au împărţit pumni în plină stradă, sub privirile îngrozite ale oamenilor. Unul dintre ei a scos o macetă din masina, hotărât să le dea o lecţie rivalilor săi. Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiaţi.

de Redactia Observator

la 06.04.2021, 09:43

Vezi și

"Bă, **** ! Vino, ****! Bă, te omor!"

Înainte de lăsarea serii, centrul oraşului Mangalia a devenit teatru de război. Hotărâţi să-şi regleze conturile, interlopii au oprit maşinile în mijlocul străzii şi s-au luat la bătaie. După ce şi-au împărţit pumni şi picioare, unul dintre ei a scos o macetă din maşină, hotărât să le dea o lecţie rivalilor. Întreaga scenă a fost surprinsă de un trecător. Oamenii care au asistat la scenele violente au sunat imediat la 112.

Andreea Iliescu,  purtător de cuvânt IPJ Constanța: "Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre trei bărbaţi care pe fondul unui conflict spontan s-ar fi agresat fizic cu alţi doi bărbaţi". 

Două persoane au fost înjunghiate

Pe acelaşi subiect

În urma altercaţiei, doi dintre indivizi au fost înjunghiaţi şi au ajuns la Spitalul din Mangalia. Unul dintre ei, aflat în stare gravă, a fost transferat la Spitalul Judeţean din Constanţa. Ceilalţi trei, care aveau răni uşoare, au ajuns la secţia de poliţie.

Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța: "Am fost solicitaţi la Spital Mangalia pentru transferul unui pacient care prezenta plăgi la nivelul toracelui posterior. Pacientul era conştient şi a fost transferat la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare".

Agresorii au fost reţinuţi şi duşi la audieri. Poliţiştii au deschis pe numele lor dosare penale pentru vătămare corporală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Reglare de conturi între interlopi în centrul oraşului Mangalia: Mai mulţi bărbaţi şi-au împărţit pumni în plină stradă