Antena Meniu Search
x

Reguli noi la permise

Se pregatesc noi reguli la permise, in bine, de data aceasta. Soferii vor scapa de drumuri inutile daca vor eliberarea actului in alta localitate decat cea in care locuiesc

Vezi și

Poate cea mai mare schimbare pe care o regasim in acest proiect se refera la adresa la care solicitati si, ulterior, ridicati permisul. De exemplu, daca sunteti din Bucuresti si sunteti detasat pentru cateva luni intr-o alta localitate, puteti merge la Serviciul Public Comunitar din acel oras si sa faceti acolo o solicitare de emitere a unui nou permis. Se va completa o cerere in care se va scrie adresa la care trebuie sa ajunga acesta.

In cazul in care doriti un duplicat, se poate face acest lucru si prin posta, dar trebuie sa tineti cont de faptul ca aceasta regula se poate aplica doar pentru permisele de conducere care au fost emise dupa 1 ianuarie 2009. Daca veti trimite o solicitare prin e-mail, in momentul in care veti merge la Serviciul Public Comunitar pentru a ridica actul, va trebui sa duceti si toate documentele in original.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Reguli noi la permise