Antena Meniu Search
x

Plimbările pe faleza din Constanța, apreciate în prima zi de relaxare a restricțiilor impuse

Liberi, dar nu la mare. Prima zi de relaxare i-a scos timid pe constănţeni la plimbare. Ce e drept, nici vremea nu a ţinut cu ei, iar turiştii s-au lăsat aşteptaţi. Pot merge pe litoral doar cu un motiv întemeiat. Au fost însa şi tineri care şi-au forţat norocul.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 15.05.2020, 21:54

Vezi și
  • Câțiva temerari au testat apa rece a mării.
  • Terasele de pe litoral au rămas închise.

La intrarea în județul Constanța, traficul s-a aglomerat de la o oră la alta. Cele mai multe dintre mașinile care au trecut podul de la Fetești, au avut numere de București.

Tinerii au vrut cu orice preț la mare. Ajunși pe litoral, s-ar fi aruncat direct în valuri, însă cu greu au îndrăznit, pentru că apa a fost prea rece.

Au reușit, totuși, să-și aline dorul de mare.

Pe faleză, o plimbare în aer liber și briza mării au fost ingredientele perfecte pentru prima zi de libertate.

Localurile nu s-au deschis, așa cum se așteptau proprietarii de terase și restaurante. Nimeni nu face excepție de la regulă.

"Sincer, și noi ne așteptam să deschidem. Nu știu de ce s-au luat aceste măsuri foarte stricte. Am văzut că în toată Europa majoritatea teraselor s-au deschis, cel puțin cele de afară", susține reprezentantul unui local.

Cel mai devreme vom putea lua masa în oraș abia la jumătatea lunii viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Plimbările pe faleza din Constanța, apreciate în prima zi de relaxare a restricțiilor impuse