Antena Meniu Search
x

Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul "Transformatorul", plus trei ani de interzicere a unor drepturi

Vezi și

Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata si continuata, dupa ce procurorii au stabilit ca prin intermediul firmelor sale ar fi vandut niste transformatoare vechi la pret de achizitii noi, catre Electrica Moldova.

Cea mai grea pedeapsa, in acest dosar, a primit-o Petru Andronache - sapte ani de inchisoare. De asemenea, condamnatii trebuie sa plateasca si prejudiciul adus partii civile, adica peste sase milioane de lei.

La ultimul termen de judecata, Fenechiu a sustinut ca este nevinovat si ca asteapta cu nerabdare sentinta, indiferent care ar fi aceasta, mai ales ca dosarul i-a adus numeroase prejudicii in ceea ce priveste imaginea sa publica. Cu siguranta, fostul ministru va face recurs, in termen de 10 zile. Ramane de vazut daca completul de cinci judecatori va schimba aceasta decizie sau ea va ramane definitiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare