Antena Meniu Search
x

Relu Fenechiu, ELIBERAT din închisoare. Instanța a decis, decizia este definitivă. Prejudiciul încă NU a fost recuperat

Fostul ministru al Transporturilor iese din închisoare. Judecătorii Tribunalului Vaslui au decis că Relu Fenechiu poate fi eliberat condiţionat.

Fostul ministru al Transporturilor iese din închisoare. Judecătorii Tribunalului Vaslui au decis că Relu Fenechiu poate fi eliberat condiţionat.

La 1 august, judecătorii Tribunalului Vaslui au avut de judecat cererea de eliberare condiţionată a cunoscutului om de afaceri ieşean, fost ministru în perioada când PNL a fost la putere, încarcerat la Penitenciarul Vaslui.

După o şedinţă destul de lungã, judecãtorii vasluieni au amânat pentru luni, 7 august, pronuntarea hotãrârii privind eliberarea conditionatã a lui Relu Fenechiu. Fostul ministru al Transporturilor va rãmâne încarcerat în Penitenciarul Vaslui.

Judecătoria Vaslui a decis acum douã luni si jumãtate eliberarea conditionatã a lui Relu Fenechiu, însă hotărârea a fost contestatã de DNA.

Pe acelaşi subiect

Relu Fenechiu a fost prezentat, ieri, instantei Tribunalului Vaslui, unde a solicitat să fie respinsă contestatia DNA, invocând că îndeplineste toate condiţiile eliberării condiţionate şi că s-a reabilitat, fiind un om care de acum înainte nu va mai gresi.

Vă reamintim că Relu Fenechiu a fost încarcerat în ianuarie 2014, când Curtea Supremă l-a condamnat definitiv la 5 ani de închisoare. Prejudiciul din dosarul "Transformatorul" se ridică la peste 5,5 milioane de lei şi nu a fost recuperat nici până în prezent.

Judecătoria Vaslui a arătat în hotărârea prin care a dispus eliberarea conditionată că până la data de 8 mai 2017, Relu Fenechiu a executat efectiv 1195 zile închisoare, 203 zile considerate executate ca urmare a muncii prestate (din care 83 de zile din activităţi lucrative la clubul unităţii şi 120 de zile ca urmare a elaborãrii de lucrãri stiintifice/articole stiintifice) şi 0 zile executate în arest (carcerã), în total fiind 1398 zile cîstigate si executate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Relu Fenechiu, ELIBERAT din închisoare. Instanța a decis, decizia este definitivă. Prejudiciul încă NU a fost recuperat