Antena Meniu Search
x

Video Reprezentanţii CFR impun noi restricţii de viteză din cauza vremii extreme

Vremea extremă îi obligă pe reprezentaţii CFR să impună noi restricţii de viteză. Şi asta pentru că nici trenurile nu corespund standardelor, dar nici infrastructura.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 31.07.2022, 16:31

Vezi și

Reprezentanții CFR au decis să impună restricții de viteză și să amplaseze locomotive de rezervă în depouri și stații în zonele afectate de caniculă sau de furtuni. Măsura a fost luată după ce Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizări de cod roșu și portocaliu în majoritatea regiunilor țării.

CFR Călători a decis să suplimenteze rezerva de locomotive din depouri și stații pentru intervenții rapide în situații deosebite generate de intensificări ale vântului, ploi torențiale sau călduri excesive. Astfel, în unele stații și depouri vor fi câte o locomotivă Diesel aptă pentru remorcarea trenurilor de călători și personal pentru deservirea acestora.

Locomotivele suplimentare se vor găsi în Timișoara, Arad, Cluj, Brașov, Suceava, Craiova și Drobeta-Turnu Severin. De asemenea, au fost impuse restricții de viteză. CFR avertizează că în funcție de evoluția condițiilor meteorologice pot să apară modificări în programul de circulație a trenurilor de pasageri.

Cu două zile în urmă, o garnitură de  călători a făcut 26 de ore de la Arad, la Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Reprezentanţii CFR impun noi restricţii de viteză din cauza vremii extreme