Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Toamna are gust de dovleac copt, gomboţi şi plăcintă cu mere şi scorţişoară

Restaurantele şi-au adaptat meniurile şi le-au pregătit pentru toamnă. Mai ales atunci când vine vorba despre desert. Dacă până acum românii preferau îngheţata sau prăjiturile de sezon, după ce a trecut vara tendinţele s-au schimbat. Ca să atragă clienţii, bucătarii au reinventat preparetele clasice.

de Redactia Observator

la 05.10.2018 , 21:50

Restaurantele şi-au adaptat meniurile şi le-au pregătit pentru toamnă. Mai ales atunci când vine vorba despre desert. Dacă până acum românii preferau îngheţata sau prăjiturile de sezon, după ce a trecut vara tendinţele s-au schimbat. Ca să atragă clienţii, bucătarii au reinventat preparetele clasice. Chiar şi aşa, gomboţii cu prune, plăcinta cu mere sau cea cu dovleac sunt la mare căutare. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Toamna are gust de dovleac copt, gomboţi şi plăcintă cu mere şi scorţişoară