Antena Meniu Search
x

Toamna are gust de dovleac copt, gomboţi şi plăcintă cu mere şi scorţişoară

Restaurantele şi-au adaptat meniurile şi le-au pregătit pentru toamnă. Mai ales atunci când vine vorba despre desert. Dacă până acum românii preferau îngheţata sau prăjiturile de sezon, după ce a trecut vara tendinţele s-au schimbat. Ca să atragă clienţii, bucătarii au reinventat preparetele clasice.

Vezi și

Restaurantele şi-au adaptat meniurile şi le-au pregătit pentru toamnă. Mai ales atunci când vine vorba despre desert. Dacă până acum românii preferau îngheţata sau prăjiturile de sezon, după ce a trecut vara tendinţele s-au schimbat. Ca să atragă clienţii, bucătarii au reinventat preparetele clasice. Chiar şi aşa, gomboţii cu prune, plăcinta cu mere sau cea cu dovleac sunt la mare căutare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Toamna are gust de dovleac copt, gomboţi şi plăcintă cu mere şi scorţişoară