Toamna are gust de dovleac copt, gomboţi şi plăcintă cu mere şi scorţişoară
Restaurantele şi-au adaptat meniurile şi le-au pregătit pentru toamnă. Mai ales atunci când vine vorba despre desert. Dacă până acum românii preferau îngheţata sau prăjiturile de sezon, după ce a trecut vara tendinţele s-au schimbat. Ca să atragă clienţii, bucătarii au reinventat preparetele clasice.
Restaurantele şi-au adaptat meniurile şi le-au pregătit pentru toamnă. Mai ales atunci când vine vorba despre desert. Dacă până acum românii preferau îngheţata sau prăjiturile de sezon, după ce a trecut vara tendinţele s-au schimbat. Ca să atragă clienţii, bucătarii au reinventat preparetele clasice. Chiar şi aşa, gomboţii cu prune, plăcinta cu mere sau cea cu dovleac sunt la mare căutare.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰