Antena Meniu Search
x

Ademenite cu promisiunea unei vieţi lipsite de griji, fete din familii sărace erau păcălite şi obligate să se prostitueze. O reţea de prostituţie a fost destructurată

Au fost descinderi de amploare în trei judeţe. Ofiţerii de la DIICOT au destructurat o reţea internaţională de prostituţie şi de trafic de persoane şi i-au dus la audieri pe liderii grupării.

Vezi și

Au fost descinderi de amploare în trei judeţe. Ofiţerii de la DIICOT au destructurat o reţea internaţională de prostituţie şi de trafic de persoane şi i-au dus la audieri pe liderii grupării.

Subalternii lor racolau adolescente uşor impresionabile, din familii sărace, pe care le cucereau cu stilul de viaţă opulent.

Le obligau să se prostitueze în România până la vârsta majoratului, apoi le trimiteau în ţări din Europa. 

Nu este luna de miere la care s-au gândit soţii Badea. Planurile le-au fost dat peste cap de anchetatori, care i-au ridicat în această dimineaţă şi i-au dus la audieri.

Ar fi liderii unei reţele de prostituţie şi trafic de persoane extinsă în patru ţări. Nu sunt singurii care au de dat explicaţii.

În cele trei dube sosite la sediul central al DIICOT, mascaţii au adus şi alţi membri ai reţelei, ridicaţi din Timiş, Argeş şi Dâmboviţa. 

Deşi neagă acuzaţiile, bărbatul din imagini ar fi unul dintre cei care racolau tinere.  

Însă, conform anchetatorilor, fiecare dintre suspecţii ridicaţi astăzi era o rotiţă importantă în activitatea reţelei.

Totul începea în România, unde membrii ademeneau adolscente din familii sărace cu promisiunea unei vieţi lipsite de griji. Odată intrate în plasa proxeneţilor, nu mai aveau scăpare. 

Au fost însă situaţii în care adolescentele au ieşit din ţară cu ajutorul actelor false. Fetele ajungeau în Germania, Anglia şi Irlanda.

Acolo erau preluate de ceilalţi membri ai reţelei, care le ţineau sub observaţie şi, dacă cereau să plece, le torturau. Fizic şi psihic.

În unele cazuri, proxeneţii chiar le lăsau însărcinate, pentru a deveni dependente de ajutorul lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ademenite cu promisiunea unei vieţi lipsite de griji, fete din familii sărace erau păcălite şi obligate să se prostitueze. O reţea de prostituţie a fost destructurată