Antena Meniu Search
x

Video Revelion 2021: Pe cer, explozie de bucurie, pe străzi, pustiu. Românii au admirat artificiile de la balcoane

În noaptea de Anul Nou, ne-am scris pe cer dorinţa pentru anul care vine. Să fie un an al luminii. A fost spectacol de artificii în toată ţara, de parcă am vrut să estompăm, cu zgomot şi culoare, sunetele teribile ale unui an întunecat pentru mulţi dintre noi.

de Andra Dolana

la 01.01.2021, 19:36

Vezi și
  • Oficial, nu am avut voie să folosim petarde sau artificii. În realitate însă, la miezul nopţii, în Capitală a fost feerie de pocnitori, artificii spectaculoase şi râsete de încântare.
  • Zăpadă şi foc de artificii au fost şi pe pârtiile din staţiunea Straja, cu două ore înainte de trecerea în Noul An.

Într-o eliberare aproape furioasă, am decis să ne rămână asta, în ciuda restricţiilor, şi după un an în care ni s-au luat atâtea: un loc în care să ne bucurăm împreună. 2021, fii mai bun.

Oficial, nu am avut voie să folosim petarde sau artificii. Nici pe străzi nu aveam ce căuta după ora 23.00. În realitate însă, la miezul nopţii, în Capitală a fost feerie de pocnitori, artificii spectaculoase şi râsete de încântare.

Pe cer, explozie de bucurie, pe străzi - pustiu

Şi în Centrul Vechi a fost linişte. Unde altădată duduia muzica, s-a petrecut ca într-un glob de sticlă. Şi sub pază.

Cert este că Bucureştiul nu a fost niciodată atât de pustiu în noaptea dintre ani.

În Sinaia, Revelionul a venit mai devreme. Prima rundă de artificii s-a dat la ora 22.45. Spectacolul a durat 15 minute şi teoretic, toţi oamenii ar fi trebuit să intre apoi în case.

Însă la miezul nopţii, a fost runda a doua de distracţie pe străzile staţiunii.

În restaurante, atmosfera a fost mult mai potolită ca în alţi ani. Fără dans, cu mese la distanţă şi în grupuri de maximum 6 persoane.

Zăpadă şi foc de artificii au fost şi pe pârtiile din staţiunea Straja, cu două ore înainte de trecerea în Noul An.

La Băile Felix, sute de români s-au bucurat că pot petrece în mod festiv Revelionul.

Centrele marilor oraşe, mai pustii ca niciodată de Revelion

În Timişoara şi Cluj, după focurile de artificii de la miezul nopţii, peste oraşe s-a aşternut liniştea. Oamenii au marcat momentul cum au putut.

A fost Revelionul de la balcon în toată ţara.

În Braşov, Revelionul a fost sută la sută de pandemie: ”Aceasta este îmbrăcămintea lui 2020, dar totodată vrem să celebrăm tot efortul pe care l-au făcut cadrele medicale”.

În ultima zi din an, grupul de urători Roznovenii nu a uitat de cei aflaţi la datorie în noaptea dintre ani.

Urare de Anul Nou: ”De-o fost rele, de-or fost bune, să uităm să nu mai spunem, anul vechi bătu-l-ar jina o purtat toată prijina, şi de-aceea ne-am pornit fără frică de covid”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Revelion 2021: Pe cer, explozie de bucurie, pe străzi, pustiu. Românii au admirat artificiile de la balcoane