Antena Meniu Search
x

Video Revelion 2022. Orașele din România în care s-au anunțat petreceri în aer liber în noaptea de Anul Nou

În prag de Anul Nou, rând pe rând, marile oraşe din Europa au anulat spectaculoasele petreceri în aer liber din cauza Omicron. Nu e cazul la noi în țară. În mai multe oraşe vor fi concerte şi focuri de artificii pentru cei care vor să petreacă Revelion 2022 în stradă.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 31.12.2021, 08:34

Poza preview Shutterstock Vezi și

În Bucureşti, va fi petrecere de Revelion în Sectorul 3, în Parcul IOR. De la ora 22 vor urca pe scena mai mulţi artişti, iar primaria promite lasere, artificii si alte suprize multimedia.

Primăria Capitalei în schimb nu organizează nimic. Pentru al doilea an consecutiv, în Piaţa Constituţiei va fi linişte.

Citește și: De ce e bine să mănânci struguri de Anul Nou. 12 boabe pentru noaptea dintre ani

Concert şi foc de artificii în noaptea de Revelion la Iași

Pe acelaşi subiect

În ţară, vor fi petreceri în marile oraşe. La Iași, de la ora 20, in fata Palatului Culturii. Va fi si un foc de artificii la miezul noptii. De 15 minute.

În Constanța, spectacolul luminilor va ţine 7 minute. Cine vrea să-l vadă, trebuie să poarte mască de protecţie şi să respecte regulile de distanţare.

Şi sibienii vor avea parte de un spectacol de Revelion în centrul orasului. Scena va fi amplasată in Piața Mare.

Oradea a cheltuit 70 de mii de lei pentru petrecerea de Revelion din Piața Unirii

La Oradea, Primaria îi invită pe toți cei care își doresc să petreacă Revelionul în aer liber, în Piața Unirii. Costurile au depasit anul acesta 70 de mii de lei pentru asigurarea tehnicii.

La nivel international, însă, țările europene au impus tot mai multe restrictii pe fondul pandemiei. În Paris, Londra şi Berlin, focurile de artificii au fost anulate. Iar în Sydney, Australia, spectacolul poate fi văzut doar de cei care au bilet. Şi faimoasa petrecere din Times Square va fi altfel în acest an. Sunt primiţi doar 15 mii de spectatori. Cu masca de protectie, obligatoriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Revelion 2022. Orașele din România în care s-au anunțat petreceri în aer liber în noaptea de Anul Nou