Antena Meniu Search
x

Revelion 2023. Trafic restricţionat în Bucureşti: unde nu vor avea acces şoferii

Revelion 2023. Doar puţin timp ne mai desparte de intrarea în noul an, iar românii se interesează deja de preţuri, preparate delicioase de Revelion sau programul magazinelor. În vreme ce pe mulţi bucureşteni îi interesează cum vor circula mijloacele de transport în comun - programul STB şi Metrorex de sărbători -, alţii vor să ştie pe unde se pot plimba cu maşina prin Capitală. Brigada Rutieră a anunţat, de altfel, restricţii de trafic în Bucureşti, în noaptea de Revelion.

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 15:37

maşini în Capitală
Restricţii de trafic în Capitală - Profimedia

În noaptea de 31 decembrie, în Parcul Titan va avea loc evenimentul de Revelion 2023. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, Brigada Rutieră anunţă că va fi restricţionat traficul rutier începând cu 31 decembrie 2022, ora 19:00, până pe 1 ianuarie 2023, la ora 00:30, pe Bulevardul Liviu Rebreanu (segmentul de drum cuprins între strada Câmpia Libertăţii şi Bulevardul Nicolae Grigorescu), strada Câmpia Libertăţii (segmentul de drum cuprins între strada Baba Novac şi Bulevardul Liviu Rebreanu), strada Lunca Bradului (segmentul de drum cuprins între Bulevardul Liviu Rebreanu şi Bulevardul Nicoale Grigorescu).

Restricţii de circulaţie de Revelion 2023

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier şi de prevenire a accidentelor de circulaţie, potrivit comunicatului de presă citat de news.ro. De asemenea, Brigada solicită conducătorilor de vehicule:

  • să circule cu prudenţă şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic;
  • să folosească mijloacele de transport în comun pentru a preîntâmpina blocajele în trafic;
  • să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze fără motiv întemeiat în cazul în care se află în zone aglomerate;
  • să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru siguranţa circulaţiei.

Brigada Rutieră recomandă pietonilor să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce în prealabil s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa. Conform sursei citate, harta cu restricţiile rutiere poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Revelion 2023. Trafic restricţionat în Bucureşti: unde nu vor avea acces şoferii