Antena Meniu Search
x

Revelion 2019 ca în filme la malul mării

Strălucire, perle, parfumuri nobile şi meniuri sofisticate. Localurile de la malul mării pregătesc concepte ieşite din comun pentru a atrage turiştii din toată ţara în cea mai importantă noapte dintre ani.

Vezi și

Strălucire, perle, parfumuri nobile şi meniuri sofisticate. Localurile de la malul mării pregătesc concepte ieşite din comun pentru a atrage turiştii din toată ţara în cea mai importantă noapte dintre ani. Frumuseţea anilor '20 sau stilul italian inconfundabil au inspirat petrecerile tematice care ies din tiparul unui Revelion clasic. Pentru trei zile şi trei nopţi ca în filme, un cuplu trebuie să plătească 3.500 de lei.

Petrecerile anilor '20 continuă să fascineze şi în ziua de azi. Ca dovadă că lumea Marelui Gatsby va prinde din nou viaţă de Revelion, la malul mării.

Cei care doresc să intre în anul viitor în această atmosferă, trebuie să plătească 350 de lei. Iar un sejur de trei zile, pentru două persoane, costă 3.500 de lei.

Daca vreti sa aveti parte de un Revelion deosebit in care sa îmbinati un meniu de lux dar și ritmuri de club, exista un concept unic la malul mării care le îmbină pe amândouă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În plus, iubitorii de vinuri vor avea la dispoziţie şi un somelier care să-i ajute să facă alegerile perfecte.

Meniul este alcătuit de Chef Luca Bernardo, un italian care stă de şapte ani în România. Iar înainte a lucrat în restaurante celebre din Germania, Olanda şi Croaţia. Şi acum testează cele mai interesante combinaţii de natură să-i impresioneze şi pe cei mai pretenţioşi clienţi.

Cei care vor ca - în noaptea dintre ani - să se bucure de meniul chefului italian vor plăti 450 de lei, iar ca să participe la petrecerea în club vor da 300 de lei. Însă, dacă optează pentru pachetul VIP, ceea ce înseamnă acces în ambele localuri, vor plăti 650 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Revelion 2019 ca în filme la malul mării