Antena Meniu Search
x

VEDETELE le-au arătat fanilor de pe Facebook cum s-au distrat de revelion

Cătălin Botezatu s-a distrat la Roma, alături de o tânără afaceristă, iar Anda Adam s-a împăcat cu fostul său iubit. La miezul nopţii, Mihaela Rădulescu şi-a strâns în braţe cel mai iubit băiat, fiul ei.

Vezi și

Cătălin Botezatu a spus "La mulţi ani" în italiană. În noaptea dintre ani, designerul a petrecut într-un hotel de cinci stele din Roma. Alături de o frumoasă afaceristă româncă.

Cei doi au fost nedezlipiţi toată seara, iar prima secundă din an i-a prins îmbrăţişaţi sub focurile de artificii.

Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a început anul alături de un alt fost iubit. Anda Adam s-a împăcat cu fotbalistul Cătălin Ţâră şi împreună au evadat la munte. După ce şi-au făcut încălzirea pe pârtie, s-au distrat în compania lui Pepe.

Pe de altă parte, foştii parteneri ai Andei Adam şi Cătălin Botezatu s-au distrat împreună de Revelion. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au sărutat cu foc exact la miezul nopţii. Roşcata a fost regina serii, într-o rochie albă midi, asortată cu un plic Chanel şi cu pantofi cu imprimeu de zebră.

În alt capăt al lumii, Mihaela Rădulescu s-a dezlănţuit în noaptea Anului Nou. Vedeta a dansat pe ritmuri tropicale şi a împărtăşit momentul cu prietenii ei de pe Facebook.

"Mi-am început şi încheiat prima zi a anului dansând. Nu ştiu dacă voi dansa tot anul, dar stiu că mi-am energizat minunat pornirea şi că mă voi stradui să fac şi din anul acesta unul important în viaţa mea", a scris Mihaela Rădulescu.

Tot cu zâmbetul pe buze a intrat în noul an şi Oana Roman. Mai împlinită ca oricând.

"Eu am avut un an minunat şi sper că anul ce vine să fie cel puţin la fel de bun! Vă urez să fiţi sănătoşi şi să vi se întâmple tot ce vă doriţi! La mulţi ani!", a scris Oana pe facebook.

Designerul Răzvan Ciobanu şi cântăreaţa Maria Radu s-au distrat împreună, iar Simona Gherghe şi-a început anul într-un peisaj de vis, la munte, alături de iubitul ei.

"Fata lui tata", Teodora, a dansat cu Meme Stoica la miezul nopţii.

După o zi întreagă în bucătărie, Corina Bud a făcut-o lată în noaptea de Revelion. Iar spre dimineaţă, a plecat cu sorcova

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » VEDETELE le-au arătat fanilor de pe Facebook cum s-au distrat de revelion