Antena Meniu Search
x

Românii sunt suprestiţioşi de Anul Nou. Aşa că au crescut vânzările la lenjerie intimă de culoare roşie

Românii sunt prin tradiţie un popor superstiţios. Şi nici de Revelion nu vor să fie prinşi pe picior greşit.

Vezi și

Românii sunt prin tradiţie un popor superstiţios. Şi nici de Revelion nu vor să fie prinşi pe picior greşit. Cu toţii vor mânca peşte în noaptea dintre ani, alături de 12 boabe de struguri, vor avea bani in portofel şi vor purta ceva roşu. Astăzi, cel mai bine s-a vândut lenjeria roşie. Şi pentru doamne, dar şi pentru domni. 

Cine a ieşit astăzi la cumpărături sau doar la plimbare cu siguranţă a văzut roşu în faţa ochilor. La mall, la piaţa sau chiar în intersecţie, lenjeria intimă roşie a fost arborată pentru românii superstiţioşi. Şi nu sunt puţini. Andreea se pregăteşte şi ea pentru petrecere şi vrea să-i meargă bine în noul an. Alte fete nu s-au hotărât cum vor purta roşu, dar sigur nu le va lipsi. 

Şi dacă doamnele sunt cumpărătoare fidele, astăzi şi domnii s-au înghesuit să cumpere lenjerie intimă. Iar astăzi, norocul nu are preţ. Dacă pentru ceva roşu doamnele şi domnişoarele au plătit 10 lei la piaţă, la mall, un set complet a costat şi 100 de euro. 

Şi ca să facă loc norocului în casa lor, românii aşteaptă noul an cu peşte, struguri şi vâsc. Iar cea mai arzătoare dorinţă trebuie pusă fix la miezul nopţii, ca să fim siguri că se împlineşte în noul an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Românii sunt suprestiţioşi de Anul Nou. Aşa că au crescut vânzările la lenjerie intimă de culoare roşie