Antena Meniu Search
x

Revelionul a început pe pârtiile stațiunilor montane

Petrecerile la munte se ţin lanţ pe pârtii. Cu demonstraţiile shiorilor experimentaţi, cu focuri de artificii, cu veselie lângă un pahar cu vin fiert, cu urări transmise celor de acasă pe Internet sau în faţa camerelor de filmare.

Vezi și

Petrecerile la munte se ţin lanţ pe pârtii. Cu demonstraţiile shiorilor experimentaţi, cu focuri de artificii, cu veselie lângă un pahar cu vin fiert, cu urări transmise celor de acasă pe Internet sau în faţa camerelor de filmare. Hotelurile sunt pline de oaspeţi, iar gazdele pregătite pentru cea mai lungă noapte din an. Dificil a fost şi duminică să ajungi în staţiunile de pe Valea Prahovei. Drumul de la Bucureşti în Poiana Braşov a fost parcurs în şapte ore.

Pe zăpada din Poiana Braşov, un grup de prieteni a început Revelionul mai devreme. Cu boxa la picioare, din care din răsună muzica, petrecerea lor pare cel mai ieftin şi mai liber mod de încheia anul. Şi nu sunt singurii.

Poiana Braşov e plină de turişti, iar autorităţile au făcut apel la şoferi să nu mai urce cu maşinile în staţiune. Toate locurile de parcare sunt ocupate. În rest, zăpada şi prietenii garantează distracţia. Pentru o turistă din Canada, vacanţa a început cu câteva cuvinte învăţate în limba română.

Veselia e binemeritată după un drum lung cu suspine. DN 1 e blocat pur şi simplu de când a început vacanţa.

În staţiuni, turiştii au făcut primul drum spre pârtii. Sunt pline, peste tot în ţară. Rânca atrage tot mai mulţi iubitori ai sporturilor de iarnă.

Ca şi în Poiana Braşov, la Rânca parcările au fost prea mici pentru numărul mare de maşini. Din cauza lor, muncitorii au curăţat cu greu zăpada pe drumurile ce duc spre staţiune.

În Predeal, distracţia a început încă de sâmbătă seară, cu artificii. Mulţi copii au profitat de vacanţă pentru a lua lecţii de schi. Alţii s-au bucurat de o bătaie cu bulgări.

De noroc au avut nevoie cei care au ajuns în staţiunile de pe Valea Prahovei astăzi, fără să-şi rezerve dinainte o cameră de hotel. Tarifele de Revelion au ajuns şi la 6000 mii de lei pentru un sejur de patru zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Revelionul a început pe pârtiile stațiunilor montane