Antena Meniu Search
x

Foto Reviste anti-vaccin distribuite în Alba. Conţinutul face referire la controlul minții prin imunizare sau un plan al forțelor demonice

Poliţia Alba anunță o anchetă după ce în două localități din județ s-ar fi distribuit reviste cu mesaje anti-vacciniste și referințe la controlul minții prin vaccinare.

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 15:36

Reviste anti-vaccin distribuite în Alba
Reviste anti-vaccin distribuite în Alba - alba24.ro

În urma aparției în spațiul public a unor informații privind distribuirea, pe raza localităților Geomal și Geoargiu de Sus, a unor broșuri ce conțin mesaje care îndeamnă cetățenii să nu se vaccineze, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud s-au sesizat cu privire la posibile fapte de comunicare de informații false.

„Cercetările sunt continuate, pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea tuturor împrejurărilor în care broșurile au ajuns la cetățenii din cele două localități”, transmite IPJ Alba.

Localnicii susţin că două femei ar fi împărţit revistele

alba24.ro a scris că în satul Geoagiu de Sus au fost distribuite mai multe reviste cu știri anti-COVID, anti-vaccin, referințe la controlul minții prin vaccinare, modificator genetic, un plan al forțelor demonice sau până la modalități de căință pentru cei care s-au vaccinat. Revistele ar fi fost împărțite și în localitatea Geomal.

Același site de știri a scris că, potrivit localnicilor, ar fi vorba despre două femei care împărțeau revistele. Acestea ar fi coborât dintr-o mașină roșie cu numere de București condusă de un bărbat. Primarul Traian Popa a declarat pentru alba24.ro că mașina ar fi ieșit din comună în direcția Mănăstirii Râmeț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Reviste anti-vaccin distribuite în Alba. Conţinutul face referire la controlul minții prin imunizare sau un plan al forțelor demonice