Antena Meniu Search
x

Revoltă și anchete după moartea bunicii

La spitalul din Braşov, unde o bătrână a fost lăsată să plece doar în pijama şi papuci de casă, sunt anchete peste anchete. Ministerul îşi va trimite mâine corpul de control

Vezi și

La spitalul din Braşov, unde o bătrână a fost lăsată să plece doar în pijama şi papuci de casă, sunt anchete peste anchete. Ministerul îşi va trimite mâine corpul de control

Se vorbeşte despre nereguli, despre schimburi ilegale de gărzi şi de parafe. Prea târziu pentru o familie care şi-a plâns astăzi bunica pe ultimul drum. Printre lacrimi, rudele spun că medicii de la spitalul din Braşov s-au acuzat singuri. În amintirea bunicii, familia va lupta pentru ca indiferenţa medicilor să nu mai ucidă.

Bâtrâna de 83 de ani a fost găsită pe un câmp, la 10 kilometri distanţă de spital. Un medic a lăsat-o să plece doar în pijama şi papuci de casă. Când au găsit-o era îngheţată, desculţă şi avea legate de mână cu un elastic actele medicale.

Moartea bunicii Ioana a scos la iveală mai multe nereguli la spitalul din Braşov. Doctoriţa care a trimis o femeie bolnavă acasă NU este angajata spitalului. A făcut de gardă în locul unei colege, fără să anunţe conducerea şi i-ar fi folosit acesteia parafa pe actele medicale, ceea ce este complet ilegal.

Au fost sesizaţi, dar abia acum au început ancheta la spital şi la Direcţia de Sănătate. Mâine vor sosi la Braşov şi membrii Comisiei de Control al Ministerului Sănătăţii. A treia anchetă e la parchet, unde se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Pentru Crina, bunica Ioana a plecat pentru totdeauna. Tălpile ei reci şi goale în noroi, sunt un motiv de luptă. Tânăra vrea ca indiferenţa medicilor să nu mai ucidă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Revoltă și anchete după moartea bunicii