Revoltător! Carne FOSFORESCENTĂ într-un magazin din Piteşti
Caz nemaiîntâlnit! O femeie din Piteşti a trecut printr-o experienţă incredibilă
Caz nemaiîntâlnit! O femeie din Piteşti a trecut printr-o experienţă incredibilă
Mușchiul de porc a fost cumpărat de la o măcelărie dintr-un cartier piteștean, de la care femeia obișnuia să cumpere. Când a ajuns acasă însă, Magdalena Ioan a ambalat o bucată de carne rămasă după ce a gătit o parte din ea.
Patru zile mai târziu, a dat-o pisicii, observând în acel moment că aceasta lumina pe întuneric.
Specialiștii care au analizat ulterior carnea au constatat că era contaminată cu o bacterie, dar care nu ar fi nocivă pentru organism. De asemenea, medicii susțin că microorganismul este distrus atunci când carnea este preparată.
Ei avertizează că pentru a evita astfel de situaţii, carnea crudă trebuie ambalată şi păstrată în frigider la temperaturi de cel mult 4 grade.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰